BZJK (Božjakovina d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BZJK (Božjakovina d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Gle kako su nam se naglo počele ispravljati… [lol] [lol]

Ove ocjene me podsjećaju na eurosong televoting.
Tko će kome ako neće svatko svome… [smiley] [lol]

e sad dal je moguće vrijednost potpuno uništit raznoraznim pravilnicima i lošim odnosom prema dioničarima ja ću pričekat kolkogod treba da doživim i to!? [smiley]

I ja sa vama kolega…
[thumbsup]
Ja nemam mogucnost nazvati, ali da imam bi nazvao, ajde neka netko nazove da znamo kakav im je plan. Ja bi im poslao email ako netko zna na koju adresu se to moze obaviti a da mi odgovore?
Ugodan dan BZJK dionicarima, koji su postali dugorocni…

Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji.

Današnji K/P
613,00 20
612,00 8
555,00 12
39,99 1

697,99 55
734,00 14
735,00 10
740,99 10
750,00 15
800,00 47
888,00 17
889,00 5
898,00 7
899,00 10

695,93 19 12:13:21

ovo je najinteligentnije skupljanje dionice na burzi valjda!

svako malo neko pikne, al nema šanse da digne cijenu!

no nijedan proces nije vječan!

valjda! [lol]

Ovo je zadtjedan za FIMU, je li tako?
Sto se dogada ako ne izacu? Svakom dionicaru po jedna dionica besplatno(sala) ili ima netko drukciju informaciju da me uputi?
Hvala i laku noc ….

Imaju rok do kraja 6mj.

nigdar ni bilo da ni nekak bilo

Aktualno iz HANFE

ZAGREB, 26. svibnja 2008. (Hina) – Uprava Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga (HANFA) na svojoj sjednici održanoj 23. svibnja, među ostalim, usvojila je rješenja kojima se:

………
– tvrtki Božjakovina odbija zahtjev za odobrenje objavljivanja podataka prilikom uvrštenja dionica društva u JDD kotaciju Zagrebačke burze zbog utvrđenih nedostataka i netočnosti u dostavljenim financijskim izvješćima

Wile E. Coyote: Carnivorous Vulgaris; Apetitius Giganticus; Eatius Birdius

o pa to je i dobra i loša vijest! [lol]

ipak će na kraju bit nešto od tog jdd-a kad ih hanfa dovede u red!

šteta jedino što firme tako lijepo dresira, a tržište dovela u rasulo! [lol]

Po mojim informacijama zahtjev je odbijen iz razloga jer se nije temeljio na konsolidiranom izvješću za 2007. nego 2006., što će se uskoro ispraviti i podnijeti novi zahtjev. Miskim da je sad svima jasna namjera uvrštenja u jdd kotaciju, koja je i za bzjk obvezna po postojećem zakonu.

nigdar ni bilo da ni nekak bilo

to sam smatrao pod dobrom viješću, loša je to što su potpuni idioti! [lol]

Stvarno nas jebu iz Bozjakovine, ko da ne znaju sto ima treba za JDD. Navlace li ga navlace do zadnje sekunde….
Kada je nova prilika za dostaviti sve dokumente uredne?

Želja za JDD je sada vidljiva i službeno iz bzjk [thumbsup], no da se nisu osramotili ovako javno, bilo bi još bolje… [wink] Ljudi koji rade na ovim stvarima u Božjakovini su u najmanju ruku neozbiljni kad ovakve propuste čine… pa zar je problem lijepo sve dostaviti kako treba i već jednom ući u taj JDD?! Sad opet odgađanje… možda će pričekati pa dostaviti sa ispravkama koje Hanfa traži i konsolidirano izvješće za 2007. (nadam se ispravno i logično…) [thumbsup]

New Report

Close