Ali nije lose izvjesce, ali da je jos i 10 puta bolje nema pomoci za sada….
Dosta je dobiveno izvanrednim prihodima, ali i kamate su veće dosta. U svakom slučaju očekivano izvješće. Izvješće kutjeva ću pričekati da dođe na ZSE pa da vidim čisto 4Q u odnosu na prethodni. Ali sve je u skladu s očekivanjima, mada sam očekivao malu veću dobit u 4Q. Wunder svača čast!
Izvanredni prihodi su veći, a financijski prihodi su zato manji i nekako su mi preveliki financijski rashodi, no ostvarena je dobit što je najvažnije. Dugotrajna imovina se nije ništa povećala, no ima vremena, pogotovo mislim na vrijednost zemljišta.
Kutjevo ima ogromno povećanje prihoda od prodaje u inozemstvu i stvarno lijepu dobit, treba vidjeti konsolidirano izvješće i onda preračunati vrijednost Kutjeva po dionici Božjakovine. Kad se to napravi, opet ćemo vidjeti koliko je bzjk podcijenjena. Nema smisla više tupiti o podcijenjeosti kad to nitko očito ne percipira dok je tržište u stanju u kakvom je. Sve će doći na svoje, ne brinite…
Konsolidirano od bzjk će službeno biti dostupno u 6. mjesecu kad će se održati nova skupština… [thumbsup]
Konsolidirano od bzjk će službeno biti dostupno u 6. mjesecu kad će se održati nova skupština… [thumbsup]
od kud ovaj info?
Nazvao neki dan Božjakovinu pa mi tajnica reče tako…
Super vijest. Dakle ipak postaju malo ažurniji što se izvješća tiče. Mada bi trebalo ići na skupštinu onda pa tamo uzeti primjerak izvješća.
Presmješno da je BZJK vlasnik Kutjeva, a ne obrnuto. Ko da Optima kupi HT.
NHF, nemam niš protiv jedne i druge, pogotovo Kutjeva, al kad pogledaš FI…
Ja sam an jednom forumu u Nici čuo ovo: Brži kupuju sporije, a ne veći manje. Mogu reći da sam u to jedno vrijeme i vjerovao.
Presmješno da je BZJK vlasnik Kutjeva, a ne obrnuto. Ko da Optima kupi HT. NHF, nemam niš protiv jedne i druge, pogotovo Kutjeva, al kad pogledaš FI…
Presmješno da je BZJK vlasnik Kutjeva, a ne obrnuto. Ko da Optima kupi HT.
NHF, nemam niš protiv jedne i druge, pogotovo Kutjeva, al kad pogledaš FI…
ko vaba da kupi snba
ko thysen da kupi krupp (ili obrnuto ne sjecam se)
[lol]
nego priznaj da imas nesto protiv bzjk, oduvijek si imao..