BZJK (Božjakovina d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BZJK (Božjakovina d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja se postavio blizu blokade onda…

Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji.

850,00 48
870,01 35
879,99 12
880,00 67
890,00 24
894,00 15
900,00 108
918,00 2
929,00 56
980,00 17

a di je sva ona prodaja nestala?

giga: ” Netko je ugrabio ove dvije po lijepo cijeni,neke dvije drhtave rukice su popustile…. Ima li noviteta sa skupstine? ” Ma kakve drhtave ruke, netko je prodao 2 jer mu je u interesu što niža cijena. Igre se igraju i na najlikvidnijim dionicama a di neće na ovoj. U petak ćemo vidjeti da li je netko iz top 10 “u panici” prodao čak 2 komada. Već su par puta tako po 1-2 dionice prodali da bi srušili cijenu. Što se skupštine tiče mislim da je tropa nešto rekao da će mu tajnica poslati izvještaj sa skupštine ako će se moć u roku mjesec dana.

Upravo sam razgovarao sa tajnicom iz Božjakovine, te mi kaže da će izvještaj poslati poštom na kućnu adresu, pošto nema cijeli u kompjuteru. Čim ga primim, skeniram ga i postam ovdje.

Ok,hvala tropa, ja ukrcao 5 kmada danas,neka se nade…

Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji.

ja ne kužim…
zakaj nema izvještaja nigdje za vidjeti
zašto na zse nema niti jednog izvješća, nikakvih novosti
kakav je to odnos prema dioničarima?
dobra firma, ali totalno autistična
imam dionice bzjk
ali nemrem shvatit da je prošlo više od tjedan dana od skupštine, a da se nemre doznati baš nikakva info
jel to normalno, recite vi meni?

free tibet

ja ne kužim… zakaj nema izvještaja nigdje za vidjeti zašto na zse nema niti jednog izvješća, nikakvih novosti kakav je to odnos prema dioničarima? dobra firma, ali totalno autistična imam dionice bzjk ali nemrem shvatit da je prošlo više od tjedan dana od skupštine, a da se nemre doznati baš nikakva info jel to normalno, recite vi meni?

nije normalno.

I'LL BE BACK

ja ne kužim… zakaj nema izvještaja nigdje za vidjeti zašto na zse nema niti jednog izvješća, nikakvih novosti kakav je to odnos prema dioničarima? dobra firma, ali totalno autistična imam dionice bzjk ali nemrem shvatit da je prošlo više od tjedan dana od skupštine, a da se nemre doznati baš nikakva info jel to normalno, recite vi meni?

U potpunosti se slažem, pa koji K radi ta Hanfa ?!?! kaj ne bi ona morala sankcionirat ovakve loše odnose prema dioničarima i zar ne postoji zakonski rok objave izvješća ???

sve je lako kad si mlad :)

ima na http://www.crosec.hr ali još nigdje nismo našli konsolidirano izvješće. Možda ga ima u FINAi mada sumnjam. Budem se malo raspitao, nazvao ZSE pa vidio…

od ove godine su obvezna i konsolidirana izvješća za sva trgovačka društva s rokom predaje do rujna!

20.2.2008. Najnovije oko Hepoka:

Vlada Federacije BiH konačno je na prošloj sjednici odlučila da će ponuditi na prodaju svih 67 posto kapitala nekadašnjeg mostarskog proizvođača vina Hepok. U Federalnoj agenciji za privatizaciju već su nakon odluke Vlade počeli s pripremama za javni poziv, a koji bi, prema riječima direktora Enesa Ganića, trebao biti raspisan do početka ožujka.

Zbog ukupnog stanja u Hepoku, a što znači gomilanje dugova i radnici bez plaće, federalna je Vlada stajališta da prednost treba dati kupcima koji žele u cijelosti kupiti državni udio u Hepoku.

Ako ne bude takvih ponuđača, identificirane su tehnološke cjeline za koje se prikupljaju ponude, pa će se tako birati najkvalitetniji ponuđač, piše Slobodna Dalmacija.

Vlada je već dala suglasnost na plan podjele ovog poduzeća na tehno-ekonomske cjeline. Osim javnog poziva, Agencija za privatizaciju FBiH će poslati i pisma kompanijama koje su prije iskazivale interes za kupnju Hepoka. Jedna od tih ponuda svakako će biti upućena Enveru Moraliću, hrvatskom vinaru, vlasniku kompanije SIKEM GMBH. Kako je izjavio Ganić, u igri za kupnju državnog udjela u Hepoku je i Amco komerc, čiji je vlasnik Muamera Alete iz Sarajeva, a među zainteresiranim je i jedna kompanija iz Čitluka.

Unatoč interesima za Hepok, kao najozbiljniji kupac u javnosti se spominje Enver Moralić, jedan od najvećih proizvođača vina u regiji i jedan od najbogatijih poduzetnika iz Hrvatske, vlasnik PPK Kutjevo.
On je već prije dao ponudu Agenciji za privatizaciju za kupnju Hepoka, a to je potvrdio i svojim dolaskom u Mostar. Tada je javno kazao kako drži da je on najozbiljniji kupac preostaloga dijela mostarskoga Hepoka te da je u 2007. godini nekoliko puta posjetio to poduzeće, a o svojoj namjeri je razgovarao i s predstavnicima federalnih vlasti.

Potvrdio je kako ima namjeru uložiti oko 20 milijuna eura u sadnju novih vinograda i revitalizaciju vinarije, destilerije te tvornice sokova. Moralić je potvrdio sa 80-postotnom sigurnošću da će upravo on postati novi vlasnik 67 posto državnoga kapitala mostarskoga Hepoka.

Izvor: Biznis.ba

kad vam je to cayman govorio? prije godinu dana…zato se strpite jer moralić dugo bira što će kupiti, ali kad kupi onda je to vrlo jaka firma ili puna potencijala….ostavite bzjk 2-3 godine i imat ćete što vidjeti….samo polako djeco. ne gori vam i ne treba vam za lijekove…nadam se.

...povijest se ponavlja...

od ove godine su obvezna i konsolidirana izvješća za sva trgovačka društva s rokom predaje do rujna!

I za usporedno tržište?

No respect

New Report

Close