BZJK (Božjakovina d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BZJK (Božjakovina d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ili u NO, ne sjecam se vise..

i sumnjam da ce moralic preuzimati ista u bih preko hrvatskih firmi posto vec ima firme i tamo pa bi bilo logicnije da ide preko njih.. u HR bi mu DKVS dobro dosla kad vec ima mnogo psenice[smiley]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Pokušajte saznati kako ide prodaja Kutjevačke graševine od 1l i da li im je to najvažniji proizvod. I saznajte da li su bile kakve smjene u Kutjevu u 10 mjesecu prošle godine.

24.10.2007.
Kutjevo d.d. dostavilo je obavijest o promjenama u Upravi društva.
G. Damir Pejaković dao je ostavku na fukciju člana Uprave tako da Uprava sada broji četiri člana.

Nisu bile nikakve smjene nego je čovjek dao ostavku. Kolega, kakve to ima veze sa bzjk? Malo ste fulali temu, trebali ste to pitati na temi KTJV.

Jeli misli tko ići na skupštinu? Ja ne mogu jer radim.

BTW čini mi se da je neki genijalac danas prodao po 820 15 komada i odmah stavio kupnju 14 komada na 810,03. Mislim ne treba biti ali tako izgleda.

Jeli misli tko ići na skupštinu? Ja ne mogu jer radim. BTW čini mi se da je neki genijalac danas prodao po 820 15 komada i odmah stavio kupnju 14 komada na 810,03. Mislim ne treba biti ali tako izgleda.

ma ne vjerujem da je baš toliki pacijent.
A vidim da smo sramežljivi na kupnji…
Ja se nešto dvojim dal da idem na skupštinu ili ne. Ima netko da će ići od kolega s foruma? Jel netko bio prošle godine? Šta se može očekivati? Ajmo se skupit pa tražit promjenu dnevnog reda, uvest točku o dividendama, nagovorit Envera i izglasat neke lijepe dividendice…
[lol] [lol]

A kada je uopće skupština, i gdje? Možda ja odem.
***obrisano***

A kada je uopće skupština, i gdje? Možda ja odem.
***obrisano***

Na temelju članka 277. i članka 279. st. 1. Za­kona o trgovačkim društvima i članka 27. Statuta, Uprava dioničkog društva BOŽJAKO­VINA iz Božjakovine, saziva i objavljuje poziv na

IZVANREDNU SKUPŠTINU
BOŽJAKOVINE, dioničkog društva za proiz­vodnju i promet poljoprivrednih proizvoda iz Božjakovine, Božjakovečka 6, koja će se održati 7. 3. 2008. u 13 sati u prostorijama Društva u Božjakovini; ED Lupoglav.
Za Skupštinu se predlaže
Dnevni red:
1. Otvaranje Skupštine i utvrđivanje broja prisutnih i zastupanih dioničara
2. Izvješće Uprave o konsolidiranom financijskom izvješću za 2006. god.
3. Izvješće revizora Društva o provedenoj reviziji konsolidiranih financijskih izvješća
4. Donošenje odluke o prihvaćanju konsolidiranog financijskog izvješća za 2006. god.
Nadzorni odbor i Uprava Društva predlažu Glavnoj skupštini da uz predložene točke donese sljedeće odluke:
Ad 2. Usvaja se izvješće Uprave o konsolidiranom financijskom izvješću za 2006. god.
Ad 3. Usvaja se izvješće revizora Društva o provedenoj reviziji konsolidiranih financijskih izvješća.
Ad 4. Usvaja se odluka o prihvaćanju konsolidiranog financijskog izvješća za 2006. god.
Prema financijskim izvješćima za 2006. god. ostvareni konsolidirani prihod Društva iznosi 365.299.418,00 kn.
Čista dobit Društva nakon oporezivanja iznosi 20.948.452,00 kn.
Pravo sudjelovanja na Glavnoj skupštini imaju svi dioničari koji su upisani u knjigu dionica, osobno ili po opunomoćeniku na temelju uredne punomoći, koji prije dana održavanja Glavne skupštine prijave Društvu namjeru sudjelovanja i polože u Društvo potvrdu o dio­nicama.
Materijal za Glavnu skupštinu bit će na uvidu u prostorijama Društva u Lupoglavu, radnim danom od 10 do 12 sati, u roku od 10 dana od objave saziva Glavne skupštine.

BOŽJAKOVINA d.d. Božjakovina
NN 14/08

Dakle u petak 7.3. Ako odeš javi kako je bilo.

Pozdrav!

Lupoglav mi je dosta blizu, ali 13.00 mi nikako ne odgovara. Sorry Savage…morat ćemo pričekati izvještaj sa skupštine.

Lupoglav mi je dosta blizu, ali 13.00 mi nikako ne odgovara. Sorry Savage…morat ćemo pričekati izvještaj sa skupštine.

a jel tko zna gdje će se moći uopće skinuti izvještaj. Vidim da ZSE baš nema obavijesti o bzjk…

Sutra ujutro ću lijepo nazvati sjedište firme i pitati sve što me zanima. Javim ti…

I tropa jel ima kakvih novosti!!!!?? moze PM

[color=blue][/color]bolje da radite pravi posao nego da bilo kakav posao radite na pravi način

Kolega Savage, nazvao sam sjedište Božakovine, i ljubazna tajnica mi kaže da mora provjeriti da li mi može dostaviti zapisnik sa Skupštine društva, pa ako može, poslat će mi prijepis na mail. Inače, procedura traje otprilike mjesec dana na trgovačkom sudu, tako da prije tog vremena nigdje ne možemo vidjeti zapisnik (tako bar ona kaže).
Ukoliko slučajno dobijem zapisnik, stavit ću ga ovdje.
Pozdrav!

Kolega Savage, nazvao sam sjedište Božakovine, i ljubazna tajnica mi kaže da mora provjeriti da li mi može dostaviti zapisnik sa Skupštine društva, pa ako može, poslat će mi prijepis na mail. Inače, procedura traje otprilike mjesec dana na trgovačkom sudu, tako da prije tog vremena nigdje ne možemo vidjeti zapisnik (tako bar ona kaže).
Ukoliko slučajno dobijem zapisnik, stavit ću ga ovdje.
Pozdrav!

Super. Svaka čast na trudu!

New Report

Close