BZJK (Božjakovina d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BZJK (Božjakovina d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Hvala prodavaču po 806. U, baš sam sretan! Koji ulov!

I ja sam nesto cvrkno. Sutra ja nadokupljujem.

Nikad nemoj biti dole jer te dole noge bole. Up,up,up

eto vam u postu bakice pa vidite kolika je dobit….to je za sve one koji sumnjaju u ovu dionicu…dionice se kupuju ako treba i po najvećim cijenama i onda se čeka par godina i fino se proda. ja čekam, a vi prodajte ovaj dragulj. pogledajte dobit NAKON oporezivanja: skoro 21.000.000,00 kuna…..[thumbsup][cool]. sad bi beholder rado dokupio još niže…nemoj biti pohlepan

...povijest se ponavlja...

ja se uopće ne uzbuđujem, biti će bežjakovine i po 500 kn i to vrlo brzo…cayman i delboy su većinu svojih dionica već uvaljali po višim cjenama većim budalama od sebe…ali kako će to vama pomoći? BSN

ja se uopće ne uzbuđujem, biti će bežjakovine i po 500 kn i to vrlo brzo…cayman i delboy su većinu svojih dionica već uvaljali po višim cjenama većim budalama od sebe…ali kako će to vama pomoći? BSN

znaš da to nije istina. ja sam kupovao bzjk po 600 kuna, a cayman po 700 i 800. ja ću je dokupiti ako još bude padala, ali nemam love. zašto lažeš?[undecid]

Ako BZJK padne ispod 800 kn ja svoj cijeli masni portfelj prodajem i ulazim 100% u istu.

Uz ovakvu dobit p/e je ispod 8. Ali nije to bitno, bitna je psihologija. Ljudi će prije kupiti neku todinu dionicu sa p/e >100 nego bzjk. Kad p/e padne ispod 5 onda će dionica jako poskočiti. Zato nevjerujem baš da će pasti do 500, ali da će je biti po 600kn vjerojatno hoće. Doduše u malim količinama…

eto vam u postu bakice pa vidite kolika je dobit….to je za sve one koji sumnjaju u ovu dionicu…dionice se kupuju ako treba i po najvećim cijenama i onda se čeka par godina i fino se proda. ja čekam, a vi prodajte ovaj dragulj. pogledajte dobit NAKON oporezivanja: skoro 21.000.000,00 kuna…..[thumbsup][cool]. sad bi beholder rado dokupio još niže…nemoj biti pohlepan

Objektivno govoris
[thumbsup]

Uz ovakvu dobit p/e je ispod 8. Ali nije to bitno, bitna je psihologija. Ljudi će prije kupiti neku todinu dionicu sa p/e >100 nego bzjk. Kad p/e padne ispod 5 onda će dionica jako poskočiti. Zato nevjerujem baš da će pasti do 500, ali da će je biti po 600kn vjerojatno hoće. Doduše u malim količinama…

TODO-RA dionice uz jos neke gradjevince su trenutacno najprecijenjenije. Zdrave kompanije nisu u fokusu kad je tržiste puno spekulanata koji zele brzu zaradu. BZJK uz IPKK po ovim cijenama su po mom misljenju best-buys ( osim ako naravno ne zelite ostati u cashu i dalje cekati) u ovom trenutku kad je burza totalno F u C ked Up. Mirno spavam i ne razmisljam svaki dan kad je trenutak da prodam vec lagano nadokupljujem i sjedim na njima kao koka na jajima. Bakica sigurno zna the feeling…..ovo sa jajima….
[wink]

Ovo je po meni izvrsna vijest… P/E BZJK za 2006. je 9,7. tad je KTJV imalo dobit od 20 milja. Sad ima dobit od 40 milja za prva 3Q 2007 što će reći da će do kraja godine biti 50-60 milja, a uz to konsolidirano izvješće za 2007. će reći da je konsolidirana dobit BZJK bar 50 milja iliti 250 kn po dionici. to je P/E od 3,5. ali za to izvješće ćemo valjda čekati do 3 mj. 2009. uz ovakve fundamente ta dionica vrijedi bar 3000. A “dobronamjerne” drukere ja neću komentirati. I da je cayman je prodao mene se to ne tiče. Vidim fundamente,a cijene prehrambenih proizvoda će i dalje rasti. Mislim da će dobit KTJV za 2008. opet daleko nadmašiti ono za 2007. zbog povećanja cijena vina od 10-20%… grade se hoteli i ulaže pola milijarde u ove dvije firme u narednih par godina… Navodno više nema mjesta za nove vinograde pa se prelazi na exluzivitet. Iskreno nebi me čudila dobit KTJV za 2008. u iznosu od 80-90 milja kn. Vidjet ćemo za par godina tko je u pravu… dionicu se kupuje kad je nitko neće… Pozdrav!

savage, cayman nije prodao. ADT – todine dionice nisu precijenjene, ali je BZJK podcijenjena. nego samo imamo više teorija. po buffetu toda prolazi, po kostolanyju božjakovina. vidjet ćemo tko je u pravu, a ja očekujem rast i todinih i moralićevih uzdanica.

savage, cayman nije prodao. ADT – todine dionice nisu precijenjene, ali je BZJK podcijenjena. nego samo imamo više teorija. po buffetu toda prolazi, po kostolanyju božjakovina. vidjet ćemo tko je u pravu, a ja očekujem rast i todinih i moralićevih uzdanica.
[/quot
u trenutku u kojem je burza meni je puno sigurnije je ici po Kostolanyju nego po Buffetu. Ja sam od onih kojem je P/E svetinja ali je i sigurno da trebam puno dulje cekati na eventualne prinose.

pa todorićeve uzdanice imaju nizak p/e (osim zvijezde i leda, ali nemamo još izvješća

New Report

Close