BZJK (Božjakovina d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BZJK (Božjakovina d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja sam konj jer se nisam postavio na kupnju danas, a razmišljao sam…[shocked]

Postavi se danas. Evo, prva kupnja je na 815. Možda se opet nađe netko željan prodaje po tim cijenama.

Treba li reći da je ista cijena bila i prije godinu dana kad sam ja prvi puta kupio (i lijepo utopio na +1400)[lol]

Hell is Empty and all the Devils are Here

pattaya: ” Ja sam konj jer se nisam postavio na kupnju danas, a razmišljao sam…[shocked] ” Postavi se danas. Evo, prva kupnja je na 815. Možda se opet nađe netko željan prodaje po tim cijenama.

Evo ja isceprka nesto love, postavio se na 860 – 15kom i prođe.
sramota me staviti 816.

Nikad nemoj biti dole jer te dole noge bole. Up,up,up

Hvala prodavaču po 806. U, baš sam sretan! Koji ulov!

ovo danas je totalna banana[cry]

Pa udrite po asku onda…

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Caymane kdje si sad (gone with the wind?). Lose si nam Ti savjetovao u proljecu 2007-BZJK, Lola Ribar, EIG, PTKM, LRH, Tehnomont…sve sama katastrofa.[angry] [embarass][cry]

Caymane kdje si sad (gone with the wind?). Lose si nam Ti savjetovao u proljecu 2007-BZJK, Lola Ribar, EIG, PTKM, LRH, Tehnomont…sve sama katastrofa.[angry] [embarass][cry]

nitko ti ništa nije savjetovao, kao prvo. ne kupuje se temeljem preporuka s foruma, a dioničarstvo je proces od najmanje 5 godina. ako nisi u stanju čekati barem 5 godina, ne kupuj niti jedne dionice…i tko ti je kriv kad si uzimao bzjk po 1200 a ne po 800 kad se počelo pisati, isto vrijedi i za LRH i Tehnomont. Lola je malo zabrazdila, ali neće još dugo tako….A da si se obogatio, ne bi riječ rekao….[yawn][rolleyes]

...povijest se ponavlja...

hehehe kolega [lol] [lol] [lol]
nije on ništa loše savjetovao…on je samo vama uvaljivao svoje bezvrijedne papire…eto pomogli ste mu da se malo iskrca [tongue]

na bzjk i llrb dok su bili na ATH sam upozoravao ljude da to smeće ne kupuju, ali kolega Cayman im je pričao bajke o narcis vaticama i novoj fashion liniji vatica u boji

@delboy

[lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
na caymanovim savjetima se još nitko nije obogatio [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

52)
Na temelju članka 277. i članka 279. st. 1. Za­kona o trgovačkim društvima i članka 27. Statuta, Uprava dioničkog društva BOŽJAKO­VINA iz Božjakovine, saziva i objavljuje poziv na

IZVANREDNU SKUPŠTINU
BOŽJAKOVINE, dioničkog društva za proiz­vodnju i promet poljoprivrednih proizvoda iz Božjakovine, Božjakovečka 6, koja će se održati 7. 3. 2008. u 13 sati u prostorijama Društva u Božjakovini; ED Lupoglav.
Za Skupštinu se predlaže
Dnevni red:
1. Otvaranje Skupštine i utvrđivanje broja prisutnih i zastupanih dioničara
2. Izvješće Uprave o konsolidiranom financijskom izvješću za 2006. god.
3. Izvješće revizora Društva o provedenoj reviziji konsolidiranih financijskih izvješća
4. Donošenje odluke o prihvaćanju konsolidiranog financijskog izvješća za 2006. god.
Nadzorni odbor i Uprava Društva predlažu Glavnoj skupštini da uz predložene točke donese sljedeće odluke:
Ad 2. Usvaja se izvješće Uprave o konsolidiranom financijskom izvješću za 2006. god.
Ad 3. Usvaja se izvješće revizora Društva o provedenoj reviziji konsolidiranih financijskih izvješća.
Ad 4. Usvaja se odluka o prihvaćanju konsolidiranog financijskog izvješća za 2006. god.
Prema financijskim izvješćima za 2006. god. ostvareni konsolidirani prihod Društva iznosi 365.299.418,00 kn.
Čista dobit Društva nakon oporezivanja iznosi 20.948.452,00 kn.
Pravo sudjelovanja na Glavnoj skupštini imaju svi dioničari koji su upisani u knjigu dionica, osobno ili po opunomoćeniku na temelju uredne punomoći, koji prije dana održavanja Glavne skupštine prijave Društvu namjeru sudjelovanja i polože u Društvo potvrdu o dio­nicama.
Materijal za Glavnu skupštinu bit će na uvidu u prostorijama Društva u Lupoglavu, radnim danom od 10 do 12 sati, u roku od 10 dana od objave saziva Glavne skupštine.

BOŽJAKOVINA d.d. Božjakovina
NN 14/08

evo informacije s jednog drugog foruma…moram reći da tamo ako ništa drugo, humor vlada:

Dajte ne baljezgajte! Ajde sad kad ste me povukli za jezik reći ću vam jednu insajdersku da me ne bi napadali da samo citiram, prepisujem i što ti ga ja ne znam još;
Elem, bio sam prošlog vikenda u Opatiji kod mojeg prijatelja Caymana. Htio sam mu se osobno zahvaliti na odličnim preporukama za kupnju Lole. Ali to je već druga priča. Uglavnom bilo je tamo još gospode koja se htijela osobno zahvaliti Caymanu. I tako u finom društvu moraš se kulturno ponašati, pa ja predložih da zaigramo partiju pokera! Cayman je imao nešto protiv ali je društvo prihvatilo pa se morao povinovati! Nakon što je izgubio partiju reazvio se razgovor, o čemu drugom doli o dionicama. I ispostavilo se da je jedan od prisutnih g. Dušan “Dugouško” Golja. Dotični je tehnički direktor Tehnomonta. Kad je vidio kako dobro igram poker malo se ustrašio pa je samnom podjelio hrpu korisnih informacija. A te su više nego povoljne. E, sad da vam ih ne prepričavam, napisat ću samo zaključak: Kupujte THMT čim prije i čim više dok ne bude kasno!

već si 5 puta stavio taj post. tamo ste opsjednuti caymanom. mora da čovjek uživa u vašoj pažnji jer nikome se toliko ne divite. i pouzdano sam čuo da kupujete i božjakovinu i lolu….po čemu je božjakovina smeće? sad bi ti ulazio još niže beholderu. do prekjučer nisi ni znao što su dionice, a sada si odjednom stručnjak. cayman barem ima znanja i kad tad će se ispostaviti da je u pravu jer BZJK zaista vrijedi realno preko 3000 kuna, naročito nakon ulaska u EU – tada možda i 5000. zato se sad guštaj kad je tržište u komi, ali kad se to oporavi, vidjet ćemo gdje će biti lola a gdje bzjk a gdje primjerice jedna ingra.

...povijest se ponavlja...

New Report

Close