O, već 4 dana bez ijedne riječi. Pa kakvo vrijeme čeka Božjakovinu ovaj tjedan: kišno, sunčano ili umjerena naoblaka? Likvidnost opet počela opadati, šta nitko ne želi prvi početi poklapati bid/ask? Strpljive ručice i na bidu i na asku, no kome bude hitnije obaviti transakciju, taj će prvi lupiti… Ja sam se pozicionirao na jednoj od strana, vjerujem na pravoj…..[proud][pray][thumbsup]
Ne buš dobio[tongue]
Bome da! No, ako malo i padne trebalo bi bit OK bar kaj se mene tiče… da ne otkrijem sad još i točnu cijenu svog naloga… [smiley]
Ako poraste, opet dobro!
Kolega, morat ćete udariti po prodaji želite li do novih dionica! nema više panike niti iskrcavanja ispod 900!
pattaya: ” Ma može naravno, samo bi se onda ovi rusi iz Hansabankasa spustili u crnim ladama samarama na razgovor s Moralićem…[thumbsup][thumbsup] Hansabankas je najveća banka na Baltiku, prije par dana su nadokupljivali nešto sitno, vjerojatno nije to bez veze. Teoretski može doći do istiskivanja, ali to bi moralo biti neviđeno manevriranje. U ovoj dionici to ipak nećemo gledati… ” Kolega, kad već pišete onda bi bilo lijepo da malo argumentirate napisano. Trenutno je istiskivanje ne moguće sprovesti jer bi Moralić za tu radnju po zakonu morao skupiti 95% dionica. U tom bi slučaju cijena vrlo vjerojatno bila na nivoima koji bi većini odgovorali da prodaju [thumbsup]
jedna jedina stvar mene zanima ovdje.. ako netko zna odgovor bio bih zahvalan.. da li je moguce da moralic dokapitalizira dug koji bzjk ima njemu (pretpostavljam) po nominali
Warren: ” Jedan korak naprijed, dva nazad. ” bome da, samo nekako mi se čini da više ni ne postoji neko ko je platio ovu dionicu ispod 900kn! top ten je skoro potpuno novi, sve progutano po 900, ispod top10 nije ostalo još puno dionica…
ispod top 10 ima vise dionica nego prije..
jedna jedina stvar mene zanima ovdje.. ako netko zna odgovor bio bih zahvalan.. da li je moguce da moralic dokapitalizira dug koji bzjk ima njemu (pretpostavljam) po nominali
Moguće je, ali je li realno to očekivati…e, to je već drugi par obuće… [thumbsup]
Bill Gates:
”
pattaya: ” Ma može naravno, samo bi se onda ovi rusi iz Hansabankasa spustili u crnim ladama samarama na razgovor s Moralićem…[thumbsup][thumbsup] Hansabankas je najveća banka na Baltiku, prije par dana su nadokupljivali nešto sitno, vjerojatno nije to bez veze. Teoretski može doći do istiskivanja, ali to bi moralo biti neviđeno manevriranje. U ovoj dionici to ipak nećemo gledati… ” Kolega, kad već pišete onda bi bilo lijepo da malo argumentirate napisano. Trenutno je istiskivanje ne moguće sprovesti jer bi Moralić za tu radnju po zakonu morao skupiti 95% dionica. U tom bi slučaju cijena vrlo vjerojatno bila na nivoima koji bi većini odgovorali da prodaju [thumbsup]
”
neznam zašto bi to radio jer kredit će normalno vraćat… s ovakvom dobiti kutjeva vrati ga za 5 do max 10 godina.
Pa ja ne mogu vjerovati da netko prodaje po 816 i 820. Ove cijene su opravdane jedino ako nekome lova treba za nedobog lijeka u protivnom it is stupid, stupid and stupid
Kolega, morat ćete udariti po prodaji želite li do novih dionica! nema više panike niti iskrcavanja ispod 900!
[undecid]
Ja sam konj jer se nisam postavio na kupnju danas, a razmišljao sam…[shocked]
I ja isto. Prije dva dana sam kupovao po 896 i 899. Jucer stavio nalog nalog za kupnju na 892 i netko se gurao ispred sa jednim komadom na kupnji 2lipe vise nego moj. Za nevjerovati. A vidi danas?
I na kraju dokupih IPKK.
Sad kad sam 100% u BZJK i IPKK i nemam vise keša netko prodaje po 816.
Pa ja ne mogu vjerovati da netko prodaje po 816 i 820. Ove cijene su opravdane jedino ako nekome lova treba za nedobog lijeka u protivnom it is stupid, stupid and stupid
12m12:
”
”
[undecid]
Ugrizoh se za jezik [sealed]!
Možda se sprema nešto, tko zna! Uglavnom žao mi je što više nemam keša za ovu dionicu! Ubo zadnje prije 3 dana po 885 kn! Onom jucer bi dao 850 samo da imam, bilo bi me sramota tražiti po 816! [undecid]