Di se mogu naci financijska izvjesca od ove dionice? Trazio sam je na transfer-biro.hr, pa je tamo nema…
Tamo ima samo 2 linka, obadva na Hanfu..
Početna stranica->tromjesečna izvješća… a možete i malo prolistati temu ili upisati u tražilicu na poslovnom više puta sam davao link na to. mislim da sam čak sliku izvješća poslao i to nedavno…
Jedan korak naprijed, dva nazad.
bome da, samo nekako mi se čini da više ni ne postoji neko ko je platio ovu dionicu ispod 900kn!
top ten je skoro potpuno novi, sve progutano po 900, ispod top10 nije ostalo još puno dionica…
Warren: ” Jedan korak naprijed, dva nazad. ” bome da, samo nekako mi se čini da više ni ne postoji neko ko je platio ovu dionicu ispod 900kn! top ten je skoro potpuno novi, sve progutano po 900, ispod top10 nije ostalo još puno dionica…
U pravu si…zato mi je drago da sam uspio nešto uzeti po 850 i spustiti prosjek. Ali onaj ko prodaje ispod 900 taj mora da se usro u gaće od straha od sloma burze pa hoće brže bolje izaći van s tih 10-15 komada da si može bar kupiti novi bicikl…na tri kotača…
bome da, samo nekako mi se čini da više ni ne postoji neko ko je platio ovu dionicu ispod 900kn!
top ten je skoro potpuno novi, sve progutano po 900, ispod top10 nije ostalo još puno dionica…
[/quote]
Osim ako ne računamo na FIMU sa tisuću i sitno komada koja polako izlazo van.
ja sam kupila i po 500kn 🙂
Warren: ” Jedan korak naprijed, dva nazad. ” bome da, samo nekako mi se čini da više ni ne postoji neko ko je platio ovu dionicu ispod 900kn! top ten je skoro potpuno novi, sve progutano po 900, ispod top10 nije ostalo još puno dionica…
Ja sam ulazio po 500, ali ne mislim vani. Dionica sa odličnim pokazateljima s tim da će cijene poljoprivrednih proizvoda zasigurno skakati i sve će biti veća potražnja za njima u budućnosti.
Likvidnost je poboljšana,a novi TOP 10 mora gurnuti cijenu gore pošto su ulazili po 900.
O, već 4 dana bez ijedne riječi. Pa kakvo vrijeme čeka Božjakovinu ovaj tjedan: kišno, sunčano ili umjerena naoblaka?
Likvidnost opet počela opadati, šta nitko ne želi prvi početi poklapati bid/ask?
Strpljive ručice i na bidu i na asku, no kome bude hitnije obaviti transakciju, taj će prvi lupiti…
Ja sam se pozicionirao na jednoj od strana, vjerujem na pravoj…..[proud][pray][thumbsup]