BZJK (Božjakovina d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BZJK (Božjakovina d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dali na Božjakovini može doći do istiskivanja dioničara po nepovoljnoj cijeni ?[pray]

Teoretski može ako Moralić skupi još preko 10%. Realno, teško

ooo, kaj sam napuco partner u top10 kolko vidim! [cool]

ooo, kaj sam napuco partner u top10 kolko vidim! [cool]

nisi jedini…zajedno smo u skrbničkom…a ja razmišljam da nas još malo podebljam unutra… 🙂 u cashu sam 50%, kupnja je nisko, možda se postavim jače…maybe already tomorrow…

Vaš link

Evo naš ministro malo o investicijama u vinarstvo.. [thumbsup]

Dali može u Božjakovini doći do istiskivanja dioničara kao u Gospodarsko kreditnoj banci po cijeni koja odgovara većinskom vlasniku ?[rolleyes][rolleyes]

DELUX,Brankica,Croman.Rekvijem,Lyux,vatreni,valentine,vodavoda,fajrunt,kanabis,lanicaCroman,=ista osoba

Dali može u Božjakovini doći do istiskivanja dioničara kao u Gospodarsko kreditnoj banci po cijeni koja odgovara većinskom vlasniku ?[rolleyes][rolleyes]

Ma može naravno, samo bi se onda ovi rusi iz Hansabankasa spustili u crnim ladama samarama na razgovor s Moralićem…[thumbsup][thumbsup]
Hansabankas je najveća banka na Baltiku, prije par dana su nadokupljivali nešto sitno, vjerojatno nije to bez veze. Teoretski može doći do istiskivanja, ali to bi moralo biti neviđeno manevriranje. U ovoj dionici to ipak nećemo gledati…

rusi iz Hansabankasa spustili u crnim ladama samarama na razgovor s Moralićem..

hebemti, ovo prebaciti na na najduhovitije[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

Ma može naravno, samo bi se onda ovi rusi iz Hansabankasa spustili u crnim ladama samarama na razgovor s Moralićem…[thumbsup][thumbsup]
Hansabankas je najveća banka na Baltiku, prije par dana su nadokupljivali nešto sitno, vjerojatno nije to bez veze. Teoretski može doći do istiskivanja, ali to bi moralo biti neviđeno manevriranje. U ovoj dionici to ipak nećemo gledati…

Kolega, kad već pišete onda bi bilo lijepo da malo argumentirate napisano. Trenutno je istiskivanje ne moguće sprovesti jer bi Moralić za tu radnju po zakonu morao skupiti 95% dionica. U tom bi slučaju cijena vrlo vjerojatno bila na nivoima koji bi većini odgovorali da prodaju [thumbsup]

Svaka čast ovom koji nas je utjerao u blokadu…bez veze…stvarno moraš biti pacijent da ideš tako prodavat…i ovdje i na ipkk. Bill Gates, vidio sam tvoje postove i na ipkk i ovdje. Nisi valjda ti prodavao?[shocked]
[bye][bye]
Ma sutra ćemo opet nazad gore…

stvarno pacijent, sad mi krivo sto se nisam tu postavio na kupnju. a sad da li cemo sutra nazad gore to cemo vidjeti ali za 2,3 godine hocemo, meni se ne zuri nikud

http://www.diplomata.org/diplomata/drzave/index.php?broj=9

New Report

Close