BZJK (Božjakovina d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BZJK (Božjakovina d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ddjh npr.[cool]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Fima prodaje jako puno dionica, a hoće li prodati BZJK to još ne znamo. Mene to ne zanima, ja znam što su moji ciljevi na ovoj dionici i ne da mi se više objašnjavati. I što i da padne na 700 ako će se vratiti na 1250 ili 2000 kuna za par mjeseci? Ja ionako ne prodajem ni dionice dok ne ostvarim svoje targete. Mogu si priuštiti da ne bude nestrpljiv. Tko ne može, neka prodaje s gubicima. Ali ovaj što je danas dao 5000000 kuna i još će davati, taj nije budala, vjerujte.

ddjh npr.[cool]

ili vis npr.[cool]

mislis da bi sasko to kupio od njih? ili milivoj?

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

ne znam tko je kupac. vidjet ćemo u srijedu.

mislis da bi sasko to kupio od njih? ili milivoj?

ne znam…možda da prodaju nekoj britanskoj banci…čujem da su njima sada hit naši otoci…[cool]

joj, sjećam se kad je ova dionica u petom mjesecu bila 1.300 kn i kada su se mnogi zakačili na nju[cool]

Bila je BZJK i na 1400 kn krajem 10. mjeseca:

Ignore: KressoM, delux

bila je i 1600, a bit će i ponovno…

Evo i sad svi oni kojisu se smijali i navijali za pad cijene do 700 kn se mogu poklopiti po ušima. fima je relativno brzo našla kupca po diskontnoj cijeni (mada je moguće da su i u pitanju erste skrbnički računi). kako se situacija može brzo promijeniti jelda?

dobra roba brzo nađe kupca. onda prodavatelj malo spusti cijenu i – eto transakcije. repriza ovog dogodit će se uskoro i na drugim fiminim uzdanicama. ljudima treba lova, a to ne znači da dionice ne valjaju. ja sam prodao dalekovod prije par godina po 400 kuna i fino zaradio, ali danas je on 1600 kuna, dakle mogao sam još 4 puta toliko zaraditi. to vam je samo jedan primjer zašto sam odlučio dugo dugo držati dionice. tko tako bude radio, ne može popušitit ni u kom slučaju.

Kolega cayman006 svaka čast.

Sto puta sam pisao, ekipa računa na da će na tradingu zarađivati, ali gadno se varaju…

Drži kvalitetan portfelj i dionice 1, 2, 5 godina ako imaju perspektivu, to je jedina istina

New Report

Close