BZJK (Božjakovina d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BZJK (Božjakovina d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ima gdje kakav FI za BZJK?

Iskrcaj će vjerovatno trajati do kraja mjeseca jer mi se sve čini da FIMA malo preuređuje portfelj. Svejedno – vrijednost KTJV u Božjakovini po cijeni od 120 kn za KTJV je 2400 kn po dionici bzjk i dok BZJK redovno otplaćuje kredit, a proizvodnja za prvih 9 mj.u odnosu na cijelu prošlu godinu je povećana 40% ne pada mi na pamet prodat ni pod koju cijenu. Ne mogu reći da mi je lako što se fima istovaruje al nije prvi put da sam vidio padove kod ove. Pozdrav!

ima gdje kakav FI za BZJK?

postao sam prije koji stranicu sliku… točnije 185 str ove teme. imaš i na http://www.crosec.hr.

Kako je Božjakovina uspjela kupiti Kutjevo koje je dvostruko vrednija firma od Božjakovine?

Ne kužim ništ, Božjakovina ima 30 milje kuna prihoda, a Kutjevo koje je u vlasništvu Božjakovine 300 milja??

Kako je Božjakovina uspjela kupiti Kutjevo koje je dvostruko vrednija firma od Božjakovine?

To spada u cuda hrvatske pretvorbe… [tongue]

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

topalov5:

To spada u cuda hrvatske pretvorbe… [tongue]

eto u RH sve je moguće :). digli su popriličnu kredu. od kad je moralić tj bzjk preuzeo ktjv ono samo napreduje…

Zašto se Kutjevo uopće ne vidi u bilanci i RDG-u Božjakovine?

Niste bas u pravu,
Evo vam bivsih vlasnika splitske banke gdje je “mali” unicredito progutao “veliki” HVB,
takvi su primjeri relativno cesti, pojam veci i manji je prilicno sklizak………………..

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

A zašto bi? pa nije to konsolidirano izvješće za kojeg svi ovdje dali pola kraljevstva [huh]

A zašto bi? pa nije to konsolidirano izvješće za kojeg svi ovdje dali pola kraljevstva [huh]

Pa šta onda uopće onda i znači taj FI Božjakovine, 80% dionica Kutjeva vrijedi puno više od svega što sama Božjakovina ima.

New Report

Close