BZJK (Božjakovina d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BZJK (Božjakovina d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. MORALIĆ ENVER 162.178 79,12 Osnovni račun
2. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 16.816 8,20 Osnovni račun
3. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FIMA GLOBAL INVEST D.O.O. ZA FIMA EQUITY OTVORENI INVESTICIJSKI FOND 6.797 3,32 Skrb. račun
4. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 4.382 2,14 Skrb. račun
5. PBZ D.D./AB BANKAS HANSABANKAS 2.696 1,32 Skrb. račun
6. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 2.289 1,12 Skrb. račun
7. CENTAR BANKA D.D. 2.250 1,10 Skrb. račun
8. RAVLIĆ ŽELJKO 354 0,17 Osnovni račun
9. PBZ D.D. 199 0,10 Skrb. račun
10. ŽUPANOVIĆ IVO 194 0,09 Osnovni račun
Ukupno: 96,67

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

pa njemu se to isplati sigurno.. kolko 30-40 milja kuna iskesira i moze u doo..

A što će mu to? Da mu je do toga javio bi se direktno FIMI i kupio sve od njih. Čim FIMA ovako prodaje na sitno na burzi znači da nema nikakvog većeg kupca i da planira to sve prodati nama malima. Nije samo po sebi loše to što FIMA prodaje, već što nema nekog jačeg kupca koji će dionicu pogurati gore, pa će se ta količina razvodniti na puno malih kojima nije cilj kupiti i čekati godinu -dvije fer vrijednost nego će odmah prodati čim skoči 10% i tako stalno u krug.

Ignore: KressoM, delux

nema sanse da su danas 200 i kolko tisuca kuna kupili mali.. mozda su tebi mali oni koji imaju desetke miliona.. meni su dovoljno veliki da ovo napucaju do 3000 samo tako.. do nedavno nije bilo skoro nikog na kupnji..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Ne znam tko je danas kupovao, ali zar nisu nedavno prošle dvije transakcije od 2.500 komada ukupno po cijeni od 1.180. Pa nije to valjda kupila Barica sa Dolca? I njezina sestra također [embarass]

ma kakav enver, kakav d.o.o., kakva fima. o čemu vi ovdje pričate. prvi put ste blokirani u dionici i odmah panika…krajnje vam je vrijeme da shvatite da nema poštene zarade ispod držanja dionice najmanje 2-5 godina. tko se toga bude držao, profitirat će, a tko ne bude – neka ide s gubicima. Za 5 godina se sjetite što sam vam govorio. A ako vam je ovaj novac potreban, onda niste niti trebali ulaziti u igru zvanu burza. Idite na plac i kupite kruha i mlijeka i za vas je gotova ova avantura.

Nema para bez motike ili srtrpljenja..

jel ova dionica ima free float veći od 100mil

&

A što HANFA podrazumjeva za free float? To nigdje nije striktno određeno! Mislim da se ne trebamo zamarati stvarima na koje se ne može utjecati. Kod ulaganja se gleda profitabilnost firme ROE, EPS i perspektiva… Pusti HANFU da radi svoje, a Enver će ovdje obaviti naš dio posla! Konsolidirano FI će pokazati svoje, multipli su bitni, ne zakoni i kalkulacije što bi bilo kad bi bilo. Ovo sve govorim za dugoročni aspekt ulaganja. Za daytradere, te velike mahere koji jašu na valovima nemam komentara.. Mislim kad se zbroji kolko zarade i izgube na kratke staze tu su negdi na pozitvnoj nuli.. Al ajd, nek im bude…Dionice su dugoročan VP..

Al evo, kolega da vam i taj free float malo prikažemo..
Enver ima cca 79%.. Ostaje 21% ili ti 21% od 204989 dionice (nisam izdvajao HFP, jer nigdje ni ne piše da se treba izdvajati..) to ti je nekih 43047 dionice pomnoženo nekom prosječnom danšnjom cijnom od 923 kn=> cca 40 mio HRK..Pozdrav! [cool]

Kolege,zašto panika,još uvijek imate vremena izači,gubitak nekih 15-20% je prihvatljiv ( vjerujem da je većina ulazila od 1000-1200 kn ),toliki je bio gubitak na skoro svim dionicama za vrijeme nedavne negativne korekcije(ili možda ona još uvijek traje,to ćemo vidjeti sljedečih dana) za one koji su ih u panici prodavali.
Za mene je ovo prilika za malo žešći ulazak.
Ok ,FIMA je odlučila izači,najvjerovatnije su oni u pitanju,ali ove godine su pokazali da nisu bezgrešni u svojim ulaganjima,prinosi su im u žestokom padu,zeznuli su pa ko može tvrditi da i ovo nije još jedna njihova pogrešna odluka.[proud]
To je samo njihov problem.[cool]
Ništa se bitno negativno nije desilo u poslovanju BZJK,a bogami ni KTJV,koliko čujem od insajdera u KTJV firma je napokon na zdravim nogama,ulaže se u nove nasade,sjemenarstvo radi punom parom ,kod njih je sve 5.
[thumbsup]
I tržište će jednog dana vrednovati ovu dionicu kako zaslužuje,cijena je sad takva,ja mogu čekati 2-3 godine na ovoj dionici ali 300 % će biti moje ,a vi odlučujete sami.
Često se pitam zašto nisam kupovao brodare po 50-60 kn,a to je bilo samo prije par godina.
[undecid]

None but ourselves can free our minds.Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind.Bob's words

FIMA nije danas prodavala…to je bio netko drugi. vidjet ćete za tri dana tko.i ako ste niste primietili Fima je prestala prodavati prošli tjedan kad je Hanfa potvrdila pravilnik.
ovo nema veze s tim, ali svejedno pogledajte:
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=aebb4988-668f-4f78-8d43-6116cdabccb7&open=sec

povukao se nalog sa prodaje sa 200 komada

povukao se nalog sa prodaje sa 200 komada

Da, povukao se i iskrcao.
Ne znam zašto kupujete kad vidite da Fima panično rasprodaje. Oni imaju lijepu količinu za ovu nelikvidnu dionicu. Nek daju po 700 kn pa će rasprodati. Nemojte žuriti.

New Report

Close