@ cayman
repliciraš sam sebi…[thumbsup]
Ne nego tebi ali mi je odsjeklo citat a citat je tvoj. sad sam popravio pa pročitaj dvaput i zapamti: ja ne prodajem dionice nego ih kupujem. Prodat ću za 2- 5 godina, ne serem u gaće da me je strah. Tko nemože gledati kako mu se lova topi nek uloži u stan ili kuću. Valjda neće neki jači potres uskoro…
ja nisam rekao da ću prodat…i reko superu..da mi ne preostaje ništa drugo nego da budem ko ti sad…čami i čekaj bolje dane…
al sam barem iskren…i rekao sam svoje viđenje stvari…i ne tumačim ih na način kako vjetar puše…i u koju god stranu puše dobro je…
ajde…reci da ti nije svejedno da fima prodaje…i gotovo…
kaj ti mislis, slk.. tvoje misljenje se uvijek cijeni[smiley]
Ma ni u ludilu. Ne bi se štel mešat.
evo dajem na znanje da je odgovor samo meni osobno.. mozes i na prvt ako se bojis javno[wink] .. uvijek rado poslusam tvoje misljenje..
ja nisam rekao da ću prodat…i reko superu..da mi ne preostaje ništa drugo nego da budem ko ti sad…čami i čekaj bolje dane…
al sam barem iskren…i rekao sam svoje viđenje stvari…i ne tumačim ih na način kako vjetar puše…i u koju god stranu puše dobro je…
ajde…reci da ti nije svejedno da fima prodaje…i gotovo…
A što tebi predstavlja Fima u životu? Isto tako netko kupuje i taj netko ima očekivanja od ove dionice. Kad fond kupuje to je dobro, ali ponekad je dobro i da prodaje ako nema dugoročne namjere. Zato je bolje da odu sada nego kasnije kad će ovo biti likvidnija dionica, a kad tad će ona to postati. Pa nisu hektari nestali zato što fima prodaje…Štoviše, dobili su u zakup još tisuće i tisuće novih hektara za obraditi i šire se i šire i na kinu i na američko tržište. Pa valjda će netko to jednom primjetiti…Fondovi u ovakvim dionicama nisu potrebni jer samo koče cijenu…
A što tebi predstavlja Fima u životu? Isto tako netko kupuje i taj netko ima očekivanja od ove dionice. Kad fond kupuje to je dobro, ali ponekad je dobro i da prodaje ako nema dugoročne namjere. Zato je bolje da odu sada nego kasnije kad će ovo biti likvidnija dionica, a kad tad će ona to postati. Pa nisu hektari nestali zato što fima prodaje…Štoviše, dobili su u zakup još tisuće i tisuće novih hektara za obraditi i šire se i šire i na kinu i na američko tržište. Pa valjda će netko to jednom primjetiti…Fondovi u ovakvim dionicama nisu potrebni jer samo koče cijenu…
pa u životu ništa…ali kad imaju preko 6000 komada dionica i iskrcavaju se…a ja sam također vlasnik te dionice…onda mi to ipak za razliku od tebe,iskusnog mešetara,nešto znači…
nisu hektari nestali…slažem se opet…vidiš kak se u dosta toga slažemo…pa kolko dionica ima na tržištu koje su daleko ispod svoje nekakve fer vrijednosti…pa?…ne pomažu im ni hektari ni fundamenti…
do jučer je bilo kako je super da je fima unutra…sad fondovi više nisu potrebni…pa dobro…ti valjda znaš…
Ja se isto ne bi štel miješat jer nemam Bzjk, ali čisto laički gledano vrijeme jeftine hrane je debelo iza nas. S tog stanovišta mi se čini zanimljiva i BZJK i PODR i AGMM, PIKV i slična poduzeća. Naravno na odgovarajućoj cijeni.
Naravno ovo ne vrijedi za ove pohlepne koji bi sve odmah i sad nego za one prave dugoročne investitore kojih je na ovom forumu vrlo malo.
Živi bili[thumbsup]
mozda samo idu ispod 5% da bi oslobodili dionicu za ulaganja drugim fondovima. ali dokupi li enver nesto sitno i to pada u vodu!!!
samo brijem
ako enver dokupi mora objaviti obvezu za preuzimanje..
pa njemu se to isplati sigurno.. kolko 30-40 milja kuna iskesira i moze u doo..
mozda samo idu ispod 5% da bi oslobodili dionicu za ulaganja drugim fondovima. ali dokupi li enver nesto sitno i to pada u vodu!!! samo brijem
?kojih 5%?
sad su na 3,32%…