ja sam isto bio navucen jos sam dobro i prosao [shocked].. kupio po 700-800 i u par tjedana do 1500.. i mislio kako to ide ravno do 2500.. pametni se rijesili a ja dokupio po 1100.. nesto prodao, kupio, prodao…necu biti u minusu na kraju vjerojatno..
no mozda prerano panicarimo, pogledajmo u ponedjeljak navecer..
mislis da enver kupuje?
vidjet ćemo tko kupuje…
prema nalozima i transakcijama izgleda da fima uvaljuje malima…to je sve po 10,15 komada…
ima jedan od 100 koji je također poklopljen u 15:09:06…al kad pogledaš…to opet i nisu neki novci…
ma ja sam se nadao s obzirom na te nagle rastove da bi to opet moglo krenut…pa sam uletio s namjerom da ću ako dođe na 1500-1600 kuna prodat…
al eto…
nema malih koji to sad kupuju.. IMHO
imaš onih koji su gledali ovu dionicu na 1600 kuna…i sad je vide na 1000…i to im je jeftino…s obzirom na priču,dobit, fundamente i ostalo…
a onda imaš ovih opet koji su ulazili po 1300+ kuna…pa su zaglibili,pa sad žele snizit prosjek ako već ništa drugo…IMHO…kako bilo cijena ide dole…a tak mi sad svejedno tko kupuje ili prodaje…[undecid]
isti si ko cayman[cool]
isti si ko cayman[cool]
čuj…sad mi ne preostaje ništ drugo…[cool]
Po čemu si to zaključio? Od današnjih 15 transakcija, 13 ih je po 15 komada ili manje.
Marcipan mi kaže da ću prodati….
Marcipane, pa zar ti svakog uspoređuješ sa sobom? Samo budale prodaju misleći bolje sada nego po 800. Tako su mislili ljudi tvoje sorte sada u korekciji i prodavali ATGR kojeg su uzeli po 925 kuna a prodali po 850. Gdje je tu računica? Pa ja to ne mogu shvatiti da netko daje ispod onog pošto je kupio. Naročito u ovoj dionici. Ulazimo u EU za 2 godine, cijene poljoprivrednog zemljišta povečat će se od 5-10 puta u odnosu na sadašnje i netko meni soli pamet da ću ja prodati. E moj dečko, kad ti usvojiš moj način razmišljanja izmjenit će se još 5 generacija burzovnih mešetara iz tvoje obitelji , dakle nikad. Ništa ja ne prodajem dok cijene padaju, samo dok rastu, a onda najčešće prodam ovakvima poput tebe koji kupuju dok raste a prodaje dok pada (a trebao bi obratno). Trenutno sam na čekanju krize u srbiji i već stojim na kupnji, tako da me ovdašnje dionice uopće ne zanimaju, niti za kupiti a niti za prodaju. Ah, gdje si bio dok sam prodavao svoje dionice…sigurno bi se na tebi dala koja kunica više uprihoditi kad si tako pametan…dečki, navučeni ste i svaka vam čast – samo prodajte. Nestaje uskoro božjakovine i carstvo moralića je pred propašću jer eto – fima je prodala par komada.
super24:
”
”
Po čemu si to zaključio? Od današnjih 15 transakcija, 13 ih je po 15 komada ili manje.
bumo vidli..
kaj ti mislis, slk.. tvoje misljenje se uvijek cijeni[smiley]