pitanje na koje se traži odgovor…zašto Fima izlazi? ova dionica prema kolegama na forumu ima ogroman potencijal…i zašto sad fima iz takve dionice izlazi? doć će sad cayman…i reći će da mu je baš drago da izlaze…jer neće vviše imati tko štopati cijenu… da fima kojim slučajem dokupljuje…onda bi okrenuo ploču… uglvnom,kako god okreneš njemu su svi scenariji dobri…jer će za 5 godina vrijediti 4000 kuna…
FIMA izlazi jer sam čuo da ulaze u LLRB žetoko.
pitanje na koje se traži odgovor…zašto Fima izlazi?
FIMI očito treba CASH-R-A [wink] vrlo jednostavan odgovor
izgleda da nije ni fimi lako..od fondova koji su duze na trzistu imaju najmanji prinos. ljudi vade pare pa moraju i oni negdje. vjerojatno to rade i na drugim mjestima. inace dokupio nesto malo po 950..(izgleda brzopleto)[rolleyes]..no ak ce padat dokupit cu jos.
marcipan:
”
pitanje na koje se traži odgovor…zašto Fima izlazi? ova dionica prema kolegama na forumu ima ogroman potencijal…i zašto sad fima iz takve dionice izlazi? doć će sad cayman…i reći će da mu je baš drago da izlaze…jer neće vviše imati tko štopati cijenu… da fima kojim slučajem dokupljuje…onda bi okrenuo ploču… uglvnom,kako god okreneš njemu su svi scenariji dobri…jer će za 5 godina vrijediti 4000 kuna…
”
[thumbsup]
onda savjet za one koji su kupovali po 1400+…sad prodajte još dok još nije palo ispod 900 kuna…i uletite u LLRB….[thumbsup]
laprdate gluposti. tko nije za burzu, neka sve proda i nek uloži u kladionicu. takav je naš narod, kad je dobro onda te hvale, kad je loše onda te pljuju. ja znam kad ću prodavati, a tko ne zna neka proda sada. burza nije za svakoga, a posebno nije za naše ljude. već ste mi dopizdili s tim pitanjima: zašto fima izlazi? jel to uopće bitno zašto netko izlazi ili ulazi? zar je fima neka svetost kojoj se mora klanjati…pa izlaze iz velikog broja dionica, navodno im treba lova, a za što im treba e to ne znam niti me zanima. Pa nije fima neki bog, tamo isto rade ljudi koji donose zaključke. A da će sve prodati bez dogovora, bogme teško jer imaju previše ove dionice. Zato ne budalite više i okanite se tih glupih pitanja kakva ni djeca od 11 godina na postavljaju…Ako vam je do fime, imate njihovih hrpu fondova pa tamo uložite i bit ćete s njima u svim dionicama.
asdfgh123:
”
Sad ćemo vidjet gdje je granica danas za FIMU. Hoće li prodavati i ispod 900. sad već ima 70 komada na kupnji preko 850. A ovo za deizlistavanje je vjerojatno neistina.
”
Božjakovina nije prisilno listana, odnosno nije u JDD, Bilo koju kompaniju može bilo koja brokerska kuća uvrstiti u usporedno tržište, tak da je ovo s delistanjem glupost.
dakle gdje je kategorično to itko ustvrdio? to što Vi gospodo shvačate emotivno i panično svako slovo na temi gdje imate poziciju to je Vaš problem.[censored]
pitanje na koje se traži odgovor…zašto Fima izlazi?
ova dionica prema kolegama na forumu ima ogroman potencijal…i zašto sad fima iz takve dionice izlazi?
doć će sad cayman…i reći će da mu je baš drago da izlaze…jer neće vviše imati tko štopati cijenu…
da fima kojim slučajem dokupljuje…onda bi okrenuo ploču…
uglvnom,kako god okreneš njemu su svi scenariji dobri…jer će za 5 godina vrijediti 4000 kuna…
[thumbsup]bio si u pravu[wink]
ti ćeš prodavati još dok nije palo ispod 900 kako se meni čini…a nisi glup da se time hvališ na forumu…jel tako?
da kojim slučajem fima dokupljuje…znamo svi da bi govorio drugačije…a sad ovako…nije fima svetica i te priče…
al je istina da u fimi rade ljudi…a ne svisci koji umotavaju čokoladu…i oni su procjenili da im se najviše isplati izać iz ove dionice kako bi se domogli casha…a na temelju nečega su došli valjda do tog zaključka…sigurno se nisu vodili onom da će za 5 godina ovo vrijediti 4000 kuna…
a ja sam mišljenja da su upravo u fimi skužili da neće moć više muljat kako su do sada muljali…zbog novog zakona…i da neće više moć pumpat cijene svojih dionica sa malim free floatom i na taj način povećavati prinos svojih fondova…pa su se odlučili iskrcat iz bzjk…
mislis da enver kupuje?
ako enver kupi koju isplati se to kupiti malo nize.. obveza za preuzimanje po najvisoj cijeni po kojoj je stekao dijonice.. (koliko sam povrsno upoznat sa zakonom)