Ja dokupljujem[cool]
A zašto im davati šansu da prodaju po 900 kn kad im se toliko žuri van i ne pitaju za cijenu? Spustimo se na 700 kn pa neka izvole [cool]
ja cu pricekat da vidim tko je to kupio.. ionak nemam novaca..
Sad ćemo vidjet gdje je granica danas za FIMU. Hoće li prodavati i ispod 900. sad već ima 70 komada na kupnji preko 850.
A ovo za deizlistavanje je vjerojatno neistina.
BZJK bi bilo OK da se ponovno spusti na razinu oko 300kn[thumbsup],u njoj jedino kalkulacija oko KTJV donekle diže cijenu ,ali ipak je preskupa na ovim razinama[wink]
Bare: ” Ja dokupljujem[cool] ” A zašto im davati šansu da prodaju po 900 kn kad im se toliko žuri van i ne pitaju za cijenu? Spustimo se na 700 kn pa neka izvole [cool]
Onda moraš čekati koji dan. danas je limit oko 805 kuna.
Prosjek trgovine 923 kune. Sutra limit prema dolje 785 kuna.
BZJK bi bilo OK da se ponovno spusti na razinu oko 300kn[thumbsup],u njoj jedino kalkulacija oko KTJV donekle diže cijenu ,ali ipak je preskupa na ovim razinama[wink]
čekaj sad caymana
[censored]
Onda moraš čekati koji dan. danas je limit oko 805 kuna. Prosjek trgovine 923 kune. Sutra limit prema dolje 785 kuna.
Čekat ću. Meni se ne žuri. Njima se žuri. [cool]
varazdinec:
”
”
čekaj sad caymana
[censored]
ma šta caymana, moralića osobno ako treba,al to ne vrijedi ovih para i gotovo[wink]
U svakom slučaju dionica je pokazala da u nekim trenucima euforije može dobro potegnuti prema gore.
Ako FIMA stvarno želi izaći onda će možda cijena ići i ispod 700 kuna. Pitanje je kojom brzinom žele van i da li su baš oni na prodaji. Mislim da su ulazili na 510 i 550 kuna tako da je njima i 700 dobra zarada.
Sad ćemo vidjet gdje je granica danas za FIMU. Hoće li prodavati i ispod 900. sad već ima 70 komada na kupnji preko 850. A ovo za deizlistavanje je vjerojatno neistina.
Božjakovina nije prisilno listana, odnosno nije u JDD, Bilo koju kompaniju može bilo koja brokerska kuća uvrstiti u usporedno tržište, tak da je ovo s delistanjem glupost.
pitanje na koje se traži odgovor…zašto Fima izlazi?
ova dionica prema kolegama na forumu ima ogroman potencijal…i zašto sad fima iz takve dionice izlazi?
doć će sad cayman…i reći će da mu je baš drago da izlaze…jer neće vviše imati tko štopati cijenu…
da fima kojim slučajem dokupljuje…onda bi okrenuo ploču…
uglvnom,kako god okreneš njemu su svi scenariji dobri…jer će za 5 godina vrijediti 4000 kuna…