Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Ne znam da li je tko postao ovo…
Čini se da ćemo dobit novog u top 10 za 3 dana. upravo prošao očito dogovoren nalog od 2400 dionica po 1185 uz promet od skoro 3 milijuna kuna. pa nek genijalci prodaju ispod te cijene…
Čini se da ćemo dobit novog u top 10 za 3 dana. upravo prošao očito dogovoren nalog od 2400 dionica po 1185 uz promet od skoro 3 milijuna kuna. pa nek genijalci prodaju ispod te cijene…
Ili nek kupuju iznad… [smiley2]
3.000.000kn danasnja transakcija bzjk
a tko je kupio 3mil. i od koga>?kakav dogovor>?zna tko nekaj konkretno il su to vase pretpostavke>?
Preciznije prošlo 2408 kom
5. PBZ D.D. 2.408 1,17 Skrb. račun
mango:
”
3.000.000kn danasnja transakcija bzjk
”
a tko je kupio 3mil. i od koga>?kakav dogovor>?zna tko nekaj konkretno il su to vase pretpostavke>?
pa nije bezveze da se dalo 2400 komada na prodaju i da je netko isti čas pojeo.
njofra: ” mango: ” 3.000.000kn danasnja transakcija bzjk ” a tko je kupio 3mil. i od koga>?kakav dogovor>?zna tko nekaj konkretno il su to vase pretpostavke>? ” pa nije bezveze da se dalo 2400 komada na prodaju i da je netko isti čas pojeo.
ehehe pa znam da nije slucajno neko naisao sa viskom 3mil i odlucio uci u bzjk,al tko je prodao i kome,to me zanima?zna li itko?