BZJK (Božjakovina d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BZJK (Božjakovina d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ne znam da li je tko postao ovo…

http://www.nn.hr/clanci/sluzbeno/2007/3190.htm

Vidim da dolazi do povećanja proizvodnje na preko 1000 ha, ne izgleda loše…

3.000.000kn danasnja transakcija bzjk

Čini se da ćemo dobit novog u top 10 za 3 dana. upravo prošao očito dogovoren nalog od 2400 dionica po 1185 uz promet od skoro 3 milijuna kuna. pa nek genijalci prodaju ispod te cijene…

Čini se da ćemo dobit novog u top 10 za 3 dana. upravo prošao očito dogovoren nalog od 2400 dionica po 1185 uz promet od skoro 3 milijuna kuna. pa nek genijalci prodaju ispod te cijene…

Ili nek kupuju iznad… [smiley2]

Nek se kupuje od malih, oni ionako nemaju strpljenja i prodaju dionicu po dionicu

Savage, konsolidirani book BZJK je oko 1, a ne 0,5. bitnija stvar je ROE koji je oko 20%!

a tko je kupio 3mil. i od koga>?kakav dogovor>?zna tko nekaj konkretno il su to vase pretpostavke>?

Preciznije prošlo 2408 kom

5. PBZ D.D. 2.408 1,17 Skrb. račun

mango:

a tko je kupio 3mil. i od koga>?kakav dogovor>?zna tko nekaj konkretno il su to vase pretpostavke>?

pa nije bezveze da se dalo 2400 komada na prodaju i da je netko isti čas pojeo.

njofra: ” mango: ” 3.000.000kn danasnja transakcija bzjk ” a tko je kupio 3mil. i od koga>?kakav dogovor>?zna tko nekaj konkretno il su to vase pretpostavke>? ” pa nije bezveze da se dalo 2400 komada na prodaju i da je netko isti čas pojeo.

ehehe pa znam da nije slucajno neko naisao sa viskom 3mil i odlucio uci u bzjk,al tko je prodao i kome,to me zanima?zna li itko?

Vjerojatno će se uskoro vidjeti na listi 10 naj dioničara.

New Report

Close