Nekako je slaba kupnja? Da nije navlakuša?
pa i nije tak slaba kupnja..
Istina, ali prodavači lupaju direktno po bidu i čiste kupovinu.
to mozda oni frustrirani …
slican scenario moguc je i na PBZ-u … jednostavno su toliko dugo mucili jedni mucili druge s tim 1000-1150 cijenama i vrsili pritisak … pa je moguce da neki jednostavno istresu kaj imaju samo da pobjegnu iz ove u nesto drugo.
vidjetcemo 🙂
nikad na zelenu granu..
Eto ja sam prodao i budući da mi još ostalo predkraj počistio kupnju.
Nema tu sreće u toj dionici. Čim malo skoči počne padati i siguran sam da će za mjesec dana opet biti na 1000kn, ako ne i manje. Nije da ne vrijedi, zato sam je i kupio, ali ovdje sam da zaradim. Zato nemojte se ljutiti, eto jedan nestrpljivi manje…
Kako organiski raste Kutjevo, sljedeće godine može se očekivati EBITDA od cca 100 mil kn. Uzmite to u obzir.
Možda je ipak i najbolja stvar u cijeloj priči da se uz KTJV probudila i dionica BZJK, te da je unatoč povremenim korekcijama cijene, u zadnjih tjedan dana ipak uglavnom islo po asku..
Fali nam samo koji veći igrač i ova dionica će na svoje realne vrijednosti,gdje ju nadam se svi želimo![smiley2]
Eto ja sam prodao i budući da mi još ostalo predkraj počistio kupnju.
Nema tu sreće u toj dionici. Čim malo skoči počne padati i siguran sam da će za mjesec dana opet biti na 1000kn, ako ne i manje. Nije da ne vrijedi, zato sam je i kupio, ali ovdje sam da zaradim. Zato nemojte se ljutiti, eto jedan nestrpljivi manje…
pa kad si ti to kupio kiko?