Molio bih ako netko može dati koliki je omjer k/p?
Hvala!
Čudesno je kako nitko ne želi kupiti jeftine dionice, već svi kupuju kad cijena ode u nebo… Na 1500 će kupovati ko ludi.
evo iz investora… mostich i atm mi isteko.. [smiley13]… zalosno je da se neke može navuć na neke CRAL i druge sumnjive dionice a na najpodcjenjeniju dionicu na našem tržištu ljudi jedva da bace oko. do 1200 sića a samo kutjevu u bzjk vrijedi sad već skoro 3000 po dionici.
evo iz investora… mostich i atm mi isteko.. [smiley13]… zalosno je da se neke može navuć na neke CRAL i druge sumnjive dionice a na najpodcjenjeniju dionicu na našem tržištu ljudi jedva da bace oko. do 1200 sića a samo kutjevu u bzjk vrijedi sad već skoro 3000 po dionici.
Savage, nemoj sad bas tako. sigurno da je potcijenjena, ali da je najpotcjenjenija… nije
Savage:
”
”
Savage, nemoj sad bas tako. sigurno da je potcijenjena, ali da je najpotcjenjenija… nije
pa moram malo i ja svog konja hvalit[smiley1]. mislim da je ovdje bitno da su se drhtave ruke istresle prije HTa i da više nema genijalaca koji daju po bidu. ostalo će doći sve na svoje čim se prodaja načme. Pozdrav!
Savage slažem se sa tobom, ja sam isto poklonik fundamentalno podcjenjenijih dionica, pa Bože moj pogledajmo ostale?! Evo recimo,nekolicina me je prijatelja poslušala prije lita i kupila JDPL, sad nakon HTa višak love žele dalje uložit.. Zovu pitaju, što, di, kako.. Ja im osim ovih nekoliko svojih miljenika (BZJK, PZC i LRH) nemam što za preporučit.. Sve je neko odletilo, pa je sigurnost na prvom mjestu, a prinos također neće izostati, samo možda malo sporijim ritmom. Pozdrav!
Izvještaj 3q Božjakovine trebao bi biti po svemu sudeći dosta dobar. A da je dionica potcijenjena u odnosu na druge je činjenica. A znamo da svaka dionica kad tad dođe na svoju fer cijenu.
Pozdrav
Sve ispod 2000 je jeftino, čekajmo izvješće Kutjeva i BZJK pa se onda veselimo. Glavno da rezultati budu dobri, a trebali bi biti, a onda će BZJK gdje joj je mjesto. Trebamo samo pratiti fundamentalnu vrijednost, a tržišnu cijenu više manje, odnosno ona će kad tad biti odraz stvarne vrijednosti kao što Znanac kaže. Spavajmo strpljivim i mirnim snom. Višak vremena bolje je iskoristiti na neke korisne stvari nego samo na praćenje dnevnih cijena (mada nije lako).
a jesam se ovdje nacekao..
a jesam se ovdje nacekao..
sad se čekaju naivci koji će stavit ispod 1200 naloge za prodaju. čisto sumnjam da je ostalo takvih. nema se što kupit do 1240 [smiley1]. pitanje je koliko ćemo čekati da se i to pobere pa imamo put ka ATH. samo čekam izvješća bzjk i kutjeva. trebali bi biti rekordni.