Evo malo da razbijemo monotoniju foruma i rasprave,leggero video zapisak iz Plodova zemlje ovo proljeće, koji govori o kvaliteti i brendu Kutjevačkih vina.. Eto mogao sam to postati i na temu KTJV, al nekako mi je draže ovdje jer ipak smo mi njihovi vlasnici [smiley2]
Eto mogao sam to postati i na temu KTJV, al nekako mi je draže ovdje jer ipak smo mi njihovi vlasnici.
Nažalost, jer bi ja inače bio nakrcan Kutjevom. [smiley11]
Pusti, pusti prijatelju, Mladen Stubljar je stari lisac.. Zna on što valja! [smiley2] Šalu na stranu, baš me zanima godišnje konsolidirano FI Božjakovine.. Ako bude kako se očekuje, bi će čišćenja!
P.s. morate priznati da malo ovih video zapisa osvježi temu, ha?! Pooozdrav!
vraćam se Zagrebe tebi-što ima novo na ovoj dionici?
stara ljubav (od davnih 400kn)-kamo sada s viškom?
čekam i nadam se..
Popij vina kolega malo s nama, bolje biti pijan nego… u precjenjenjim dionicama.. Vrijeme radi za nas!
nego star (misliš li na vlasnika?)..ipak kad-tad sve dođe na svoje..pa i “precjenjene dionice”[smiley11]
gledamo trgovanje…
Ma normalno, pogledaj samo koliko kamada na prodaji ima do 1500? Ma eto nas za sekund, samo kad krenemo.. ATH postignuta razina je vrlo realna i objektivna vrjednost sa svim diskontima na (ne)likvidnost, free float,velike obveze (koje uredno podmiruje), al eto čeka se neki trigger da se to pokrene.. Investitori su dosta orijentirani (s razlogom) na pozitivne valove ovih jačih i likvidnijih dionica, al čim se to malo smiri, kad zaokruže profit, neki će nam se sigurno pridružiti u štovanju fundamentalne analize. Do tad pijuckajmo lagano graševinu i čekajmo, nema druge.Pozdrav.
Počelo je sramežljivo skidanje s aska. kupnja je sad na 1100 a kad netko lupne još jedno 50 soma kuna neće bit ni prodaje do 1300. a tek onda slijedi tarapana. čeka se izvještaj kutjeva za 3Q. po bidu se prestalo davat to rade samo budale. pa da vidimo di će bit granica kad krene [smiley2]
Danas 18.10. business.hr analizira rast nelikvidnih dionica na hrvatskom trzistu:
Zanimljivo je za božjakovinu (Opis djelatnosti: UZGOJ ŽITARICA I DRUGIH USJEVA ) i kutjevo (Opis djelatnosti: UZGOJ ŽITARICA I DRUGIH USJEVA) (http://www.crosec.hr/jik/main.asp) sljedeće što govori o poljoprivredi:
“Euforija ulagača u dionice IPK Osijeka nastavljena je. …cijena dionice lansirana je 23,31 posto…. Dio opravdanja za rast cijene može se pronaći u očekivanom RASTU TRŽIŠNE CIJENE PŠENICE na svjetskim robnim burzama”