po cijeni kutjeva od 120 kn, vlasnički udio BZJK u KTJV vrijedi 2400 kn, a dobit kutjeva od 40 milijuna ove godine (mislim da ispod toga sigurno neće) ispada čak 200 kn po dionici bzjk.P/E od 5 samo na kutjevu. kupnja bzjk na 1100 je isto što i kupnja KTJV na 50 kn plus ostala postrojenja božjakovine. mislim da na našoj burzi nema veće smijurije od ove… počelo se liparati kad krene lako ćemo prebacit 2 tisućice…
kolega Savage, prvi dio posta ti stoji, no ovo oko KTJV na 50 = BZJK na 1100 mi bas i ne igra. daj malo obrati paznju na obveze Kutjeva
kolega Savage, prvi dio posta ti stoji, no ovo oko KTJV na 50 = BZJK na 1100 mi bas i ne igra. daj malo obrati paznju na obveze Kutjeva
samo sam htio podsjetiti koliki je udio bzjka u kutjevu. a mislim da bi se u cijeloj priči trebali više brinuti oko duga bzjk koji bi se valjda trebao vraćati kroz dobit kutjeva narednih godina. a dobit ktjv je iz godine u godinu sve bolja i bolja…
a još kad dodamo ukidanje trošarina na voćna vina koje uskoro stupa na snagu, mislim da će kutjevo još bolje poslovati.
kakvih jos vina ima osim vocnih?
kakvih jos vina ima osim vocnih?
Pa ima naravno i onih zagorskih, tj. od tropa i šećera..[smiley2]
Kolega Cayman006 kad će se vratiti cijena na ATH?
ATH nakon objave 3q.. mozda i prije.. a mozda i oboje [smiley1]
pa nije to Ledo da raste ~85% … ok 55% … u jednom ili par dana … 🙂
nekak ne vjerujem 🙂
jeste vidli tko je novi osvanuo u prvih 10 dionicara kutjeva? imate sliku njegovu na llrb temi..
e sad il je budala il je jako pametan, no da para ima to je izvjesno.. osobno mislim da bi kutjevo moglo pocet isplacivat masnu dividendu od sljedece godine, a kad bzjk vrati dug i pocne objavljivati konsolidirana izvjesca samo nebo je granica za ovu dionicu..
INGRA i BZJK su vec bile jednom skupa u 5 najboljih dionica godine.. (2006), lako moguce da se isti scenarij ponovi..
jeste vidli tko je novi osvanuo u prvih 10 dionicara kutjeva? imate sliku njegovu na llrb temi..
ako pucaš na Hrešća, ja to ne bih smatrao bas pozitivnim. koliko ga pratim, ekipa koja mu to vodi nije pogodila ako se ne varam ni jednu dionicu u koju je usao. u svima je uglavnom u crvenom. a bogami nije to ni neka lova da bi trebala to bit referenca za ulaganje…
meni je osobno puno interesantnije tko je prodavao u petak…
kolko ja vidim nije broj 4. no nisam bas bio tolko pratio kutjevo..
Stefanek? ne znam doticnog gospodina..