cvrknuti (2-5 komada) ili opaliti (30-60komada)?
cvrknuti (2-5 komada) ili opaliti (30-60komada)?
A vjerojatno čvrknut. Mislim, nije toliko bitna ni količina nego simbolika “ispod 1000”.
ma kaka simbolika kad su pare u pitanju.. inace, bas me zanima kako FIMA dopusta ovakve oscilacije na dionici koja joj cini pristojan komad portfelja?..
ma kaka simbolika kad su pare u pitanju.. inace, bas me zanima kako FIMA dopusta ovakve oscilacije na dionici koja joj cini pristojan komad portfelja?..
FIMA, da ima pameti, trebala bi se malo zaigrati na kupnji/prodaji i za tili čas ju digne na 2000. I onda bi i likvidnost dobili. Ovakva žabokrečina nikome ne koristi
pa lako moguce da ju cuvaju za crne dane.. di tako lako mogu dobiti 100% kao ovdje?
Znaš što hoću reći. probijanje “psihološke barijere” na 1000.
pa neka probiju i 900 sto se mene tice..
Pa dobro. I što se mene tiče, nek probiju, al ne želim to zbog onih koji su unutra.
Zamalo sam i ja ušao, srećom ostao sam tvrd u stavu i nisam. Da sutra BZJK ode natrag na 1.500 ne bih žalio jer sam u isto vrijeme toliko zaradio na drugoj dionici, sa lovom koju sam mislio stavit u BZJK.
super24:
”
”
Pa dobro. I što se mene tiče, nek probiju, al ne želim to zbog onih koji su unutra.
Zamalo sam i ja ušao, srećom ostao sam tvrd u stavu i nisam. Da sutra BZJK ode natrag na 1.500 ne bih žalio jer sam u isto vrijeme toliko zaradio na drugoj dionici, sa lovom koju sam mislio stavit u BZJK.
Što te pokolebalo, ako se smije znati? FF?
Poprilično dugačko bi objašnjenje bilo. [smiley8]
budd:
”
”
Poprilično dugačko bi objašnjenje bilo. [smiley8]
Može u kratkim crtama na PP?