BZJK (Božjakovina d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BZJK (Božjakovina d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

super24:

nego SLK, otkud ti vadis ove inside info?

Nije to nikakav inside.

to je outside info
[smiley2]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Imate danas na NOVA TV , o mađarima koji tvrde da su njihovi vinari diskriminirani ulaskom u EU.
O tome sam i ja pisao..[smiley6]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Imate danas na NOVA TV , o mađarima koji tvrde da su njihovi vinari diskriminirani ulaskom u EU.

Ehm, nisi to trebao postati na Brestovac? [smiley1]

No respect

A tko od malih država nije diskriminiran ulaskom u EU? Ima li uopće takvih, pa EU nije ni zamišljena kao prilika za prosperitet malih i siromašnih već bogatih i jakih.

Stagflacija je svemu kriva

Premješteno iz teme: [color=blue]BRST (Brestovac d.d.)[/color]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Premješteno iz teme: [color=blue]BRST (Brestovac d.d.)[/color] Imate danas na NOVA TV , o mađarima koji tvrde da su njihovi vinari diskriminirani ulaskom u EU. O tome sam i ja pisao..[smiley6]

U 23:49, sorry..

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

glavno da su gradjevinari privilegirani..[smiley2]..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

navodno je prospekt na odobravanju. ne bih se cudio da sve zajedno bude tempirano u vrijeme IPO-a HT kad nebude love na trzistu, pa se time omoguci jeftina kupnja.

Izgleda da bi moglo biti otvaranje ispod 1000 kuna.

No respect

Izgleda da bi moglo biti otvaranje ispod 1000 kuna.

Ne bi. Neki seljo postavio nalog na ispod 1000 kn, a čeka ga ukupno skoro 100 dionica na kupnji iznad 1000. Ipak bude iznad 1000 ukoliko ne povuče nalog.

Hell is Empty and all the Devils are Here

Vagao sam da kupim ovu dionicu po 960kn i onda u roku tjedan-dva ode na 1600kn,ista stvar i s DDJM…uf!

Kad je dobar vjetar i purani lete!

Jučer je u KTJV krenula berba prve ozbiljnije, tj. zastupljenije sorte – chardonnay. Otkup je do srijede.

No respect

New Report

Close