super24:
”
nego SLK, otkud ti vadis ove inside info?
”
Nije to nikakav inside.
to je outside info
[smiley2]
Imate danas na NOVA TV , o mađarima koji tvrde da su njihovi vinari diskriminirani ulaskom u EU.
O tome sam i ja pisao..[smiley6]
Imate danas na NOVA TV , o mađarima koji tvrde da su njihovi vinari diskriminirani ulaskom u EU.
Ehm, nisi to trebao postati na Brestovac? [smiley1]
A tko od malih država nije diskriminiran ulaskom u EU? Ima li uopće takvih, pa EU nije ni zamišljena kao prilika za prosperitet malih i siromašnih već bogatih i jakih.
Premješteno iz teme: [color=blue]BRST (Brestovac d.d.)[/color]
Premješteno iz teme: [color=blue]BRST (Brestovac d.d.)[/color] Imate danas na NOVA TV , o mađarima koji tvrde da su njihovi vinari diskriminirani ulaskom u EU. O tome sam i ja pisao..[smiley6]
U 23:49, sorry..
glavno da su gradjevinari privilegirani..[smiley2]..
navodno je prospekt na odobravanju. ne bih se cudio da sve zajedno bude tempirano u vrijeme IPO-a HT kad nebude love na trzistu, pa se time omoguci jeftina kupnja.
Izgleda da bi moglo biti otvaranje ispod 1000 kuna.
Ne bi. Neki seljo postavio nalog na ispod 1000 kn, a čeka ga ukupno skoro 100 dionica na kupnji iznad 1000. Ipak bude iznad 1000 ukoliko ne povuče nalog.
Vagao sam da kupim ovu dionicu po 960kn i onda u roku tjedan-dva ode na 1600kn,ista stvar i s DDJM…uf!