da mi je znat tko je ovaj CEBA skrbnicki?
Ukupno: 96,71
znaci 6744 dionica je izvan top10 … ajd nek netko baci top 5 ponuda i koliko je dionica ukupno u nalozima na prodaju
CEBA Balanced?
super24:
”
”
CEBA Balanced?
Ne Centar banka skrbnički račun.
Kolega, na stranicama http://www.sda.hr možete vidjeti Top10 u svim dioničkim društvima.
Ako znate ticker (npr. BZJK-R-A) onda možete izravno na “Prvih 10 računa…”.
Ukoliko ne znate, idete na “Pregled vrijednosnih papira” i tamo tražite željenu dionicu.
MORALIĆ KUPUJE HEPOK, ODUSTAO HAMO BADŽAK
http://www.biznis.ba/index.php?option=com_content&task=view&id=15083&Itemid=59
Inače, Ganić nam je jučer potvrdio da pored Moralićeve firme SIKEM GMBH, «Amco Comerc» iz Sarajeva, te mostarskog privrednika Hamer Badžaka, nisu stizala nova pisma namjere za kupovinu «HEPOK»-a
to nema veze s BZJK dionicom. Samo s vlasnikom. Osim ako BZJK nije vlasnik te SIKEM GMBH
Mene najviše zanima zašto to kupuje preko Sikem-a umjesto preko Kutjeva, koje je brand u toj branši
Mene najviše zanima zašto to kupuje preko Sikem-a umjesto preko Kutjeva, koje je brand u toj branši
eeeee, jako dobro pitanje, no ne bi se štel mešati. [smiley2]
Kao što gore stoji, riječ je o tvrtki sa sjedištem u Sarajevu, pa tamo to vjerojatno gledaju kao domaći kapital… [smiley2]
mislim da detalji uopće ovdje nisu presudni…bitno je da enver tek što nije nešto preuzeo, a kad se to dogodi, onda ćemo to mi ovdje i osjetiti na porastu cijene.
mislim da detalji uopće ovdje nisu presudni…bitno je da enver tek što nije nešto preuzeo, a kad se to dogodi, onda ćemo to mi ovdje i osjetiti na porastu cijene.
Samo se zavaravajte
Ukratko bave se proizvodnjom vina, cijela Europa se trese zbog jeftinih vina iz Južne Amerike i Australije, morat će se uništiti podosta vinograda.
A gdje smo mi u tom slučaju?
Bojim se u još lošijoj poziciji, kome ćemo prodavati naša vina??
Uostalom dionica je nelikvidna , nema biti jedan razlog da cijena krene prema gore.
Gubitak vremena po meni.