Mislim da će ulaskom BZJK u JDD cijena doći na zaslužene razine… Kada će ući u JDD odnosno kad će morati javno prikazati konsolidirano izvješće, Q3, Q4?
tko suska, gdje suska? tko je u upravi[smiley2]..
Trgovanje u zadnjih mjesec dana dokazuje to da ovdje ima previše ljudi koji ne znaju zašto su kupili BZJK. Da znaju, ne bi bacali klipove po 1080 kn. Prema tome, savjetujem (dobronamjerno) svima da NE kupuju BZJK i da ostave mene samog unutra uz još par kolega (koji znaju vrijednost ove dionice)
naj se sekirat, budd.. to se netko lopta.. nisu se htjeli loptati dok je moj nalog bio tamo negdje izmedju, al kad sam ga maknuo evo odmah trgovine.. nek stave prodaju sad po 1080 pa da vidimo kaj ce se desit..
naj se sekirat, budd.. to se netko lopta.. nisu se htjeli loptati dok je moj nalog bio tamo negdje izmedju, al kad sam ga maknuo evo odmah trgovine.. nek stave prodaju sad po 1080 pa da vidimo kaj ce se desit..
Moram se malo i zahebavati u ovim pre-HT vremenima[smiley2]
pa trese se drvo, al nista ne ispada.. bar ne na ovim razinama..[smiley1]
pa trese se drvo, al nista ne ispada.. bar ne na ovim razinama..[smiley1]
Poslije HT-korekcije stavljam ogroman nalog na kupnju, pa ćemo vidjeti kako će reagirati
hehe, ne ako ga ja stavim prvi.. ko prvi njegova djevojka..[smiley2]
tak je bilo i kad nitko nije htio kupit po 800.. ja napenalio 50 komada seljacki po asku, kad ono urnebes..
polako momci, nakon HT-a svi će htjeti božjakovinu i dati će puno više nego danas nude, ali neće biti više puno dionica bojim se…
Nema ih previše, zaista točno. U top 10 solidna koncentracija, i ostaje pitanje kome će ovi prodavati..
Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. MORALIĆ ENVER 162.178 79,12 Osnovni račun
2. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 16.816 8,20 Osnovni račun
3. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./FIMA GLOBAL INVEST D.O.O. ZA FIMA EQUITY OTVORENI INVESTICIJSKI FOND 7.161 3,49 Skrb. račun
4. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 4.382 2,14 Skrb. račun
5. PBZ D.D. 2.408 1,17 Skrb. račun
6. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 2.289 1,12 Skrb. račun
7. CENTAR BANKA D.D. 2.250 1,10 Skrb. račun
8. RAVLIĆ ŽELJKO 354 0,17 Osnovni račun
9. BARIŠIĆ VEDRAN 204 0,10 Osnovni račun
10. ŽUPANOVIĆ IVO 194 0,09 Osnovni račun
Ukupno: 96,71