Odredbom stavka 4. Članka 114. Zakona, određeno je da su javna dionička društva obvezna izraditi i u roku od 30 dana od posljednjeg dana u tromjesečju dostaviti Komisiji za vrijednosne papire Republike Hrvatske tromjesečna poslovna i financijska izvješća, a u roku od 45 dana konsolidirana izvješća. Financijska i poslovna izvješća za četvrto tromjesečje, javna dionička društva obvezna su izraditi i dostaviti Komisiji za vrijednosne papire Republike Hrvatske u roku 90 dana po isteku poslovne godine.
Nije još uvrštena u JDD na ZSE, ali bitno je da je Hanfa uočila da su ostvareni uvjeti koji povlače obvezu uvrštenja u JDD. Za uvrštenje treba Hanfa odobriti prospekt koji je vjerojatno u izradi ili već na odobravanju u Hanfi. Nakon toga leti,leti, leti BZJK. [smiley2][smiley2]
To je odlična vijest. Konačno ćemo reći zbogom sadašnjim (smiješnim) cijenama
Čujem da je grožđe sjajne kvalitete na razini prošlogodišnje. Urod će biti, kako sam i rekao, nešto niži.
Kreću berbe ranih sorti. Sutra i prekosutra je u KTJV otkup sorti Portugizac i Muskat Ottonel.
Lakši plod zbog suše.
Jučer gledao Plodove zemlje i razgovor sa glavnim enologom Kutjeva
Lakši plod zbog suše.
Jučer gledao Plodove zemlje i razgovor sa glavnim enologom Kutjeva
Perak bio? Nisam gledao.
Je, bilo je iz Istre sa Coronicom, Degrassijem o malvaziji koja je navodno vrhunska ove godine jedino se rano krenulo u berbu, iz Požeške kotline gdje je urod loš zbog suše i Kutjevo gdje su kiseline optimalne, doduše urod malo manji i kaže Ivo da će osobno nadgledati sve berbe za Kutjevo zbog specifične situacije ove godine.
Cayman, što misliš?
mislim da si u pravu, ali mislim da ćemo gore nakon HTovog IPO-a…do tada ćemo biti na ovim razinama, malo gore, malo dolje. Sve u svemu, fine vijesti. Drago mi je da ih nisam ja napisao da ne bi opet bilo…
jesam nesto propustio?
kupnja se podebljala JAKO a prodaja stanjila..
Kupnja Prodaja
1.061,00 40
1.060,00 10
1.030,00 70
1.020,01 41
1.012,00 5
1.149,90 3
1.149,99 10
1.187,99 6
1.195,00 4
1.242,99 10
Valjda su ljudi konačno skopčali da BZJK ide u JDD te da Moralić ide u shopping
a mozda bu i tu dokapitalizacija?
300kn nominala[smiley2]..
sala mala.. meni dobro u svakom slucaju.. imam kesa da ju prihvatim ak padne (a ne pada za inat) a imam i dionica ak naraste..