BZJK (Božjakovina d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BZJK (Božjakovina d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Odredbom stavka 4. Članka 114. Zakona, određeno je da su javna dionička društva obvezna izraditi i u roku od 30 dana od posljednjeg dana u tromjesečju dostaviti Komisiji za vrijednosne papire Republike Hrvatske tromjesečna poslovna i financijska izvješća, a u roku od 45 dana konsolidirana izvješća. Financijska i poslovna izvješća za četvrto tromjesečje, javna dionička društva obvezna su izraditi i dostaviti Komisiji za vrijednosne papire Republike Hrvatske u roku 90 dana po isteku poslovne godine.

Hell is Empty and all the Devils are Here

Nije još uvrštena u JDD na ZSE, ali bitno je da je Hanfa uočila da su ostvareni uvjeti koji povlače obvezu uvrštenja u JDD. Za uvrštenje treba Hanfa odobriti prospekt koji je vjerojatno u izradi ili već na odobravanju u Hanfi. Nakon toga leti,leti, leti BZJK. [smiley2][smiley2]

To je odlična vijest. Konačno ćemo reći zbogom sadašnjim (smiješnim) cijenama

Cayman, što misliš?

Čujem da je grožđe sjajne kvalitete na razini prošlogodišnje. Urod će biti, kako sam i rekao, nešto niži.

Kreću berbe ranih sorti. Sutra i prekosutra je u KTJV otkup sorti Portugizac i Muskat Ottonel.

No respect

Lakši plod zbog suše.
Jučer gledao Plodove zemlje i razgovor sa glavnim enologom Kutjeva

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

Lakši plod zbog suše.
Jučer gledao Plodove zemlje i razgovor sa glavnim enologom Kutjeva

Perak bio? Nisam gledao.

No respect

Je, bilo je iz Istre sa Coronicom, Degrassijem o malvaziji koja je navodno vrhunska ove godine jedino se rano krenulo u berbu, iz Požeške kotline gdje je urod loš zbog suše i Kutjevo gdje su kiseline optimalne, doduše urod malo manji i kaže Ivo da će osobno nadgledati sve berbe za Kutjevo zbog specifične situacije ove godine.

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

Cayman, što misliš?

mislim da si u pravu, ali mislim da ćemo gore nakon HTovog IPO-a…do tada ćemo biti na ovim razinama, malo gore, malo dolje. Sve u svemu, fine vijesti. Drago mi je da ih nisam ja napisao da ne bi opet bilo…

jesam nesto propustio?
kupnja se podebljala JAKO a prodaja stanjila..

Kupnja Prodaja
1.061,00 40
1.060,00 10
1.030,00 70
1.020,01 41
1.012,00 5

1.149,90 3
1.149,99 10
1.187,99 6
1.195,00 4
1.242,99 10

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Valjda su ljudi konačno skopčali da BZJK ide u JDD te da Moralić ide u shopping

a mozda bu i tu dokapitalizacija?

300kn nominala[smiley2]..

sala mala.. meni dobro u svakom slucaju.. imam kesa da ju prihvatim ak padne (a ne pada za inat) a imam i dionica ak naraste..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

New Report

Close