Pa ja kad vidim Moralića na TV izlgeda mi kao živ. Ne bi kupio tu dionicu ni da je 20 godina mlađi.
Pa ljudi rezultati su očajni, a koliko čujem igra se navlakuša. To se odmah vidi iz prvih 10 dioničara.
Savjet je : RiB dok se još može.
Rezultati su očajni? 17 milja je očajan rezultat za 6 mjeseci? Kad će to Finvest postići i kako će to tebi pomoći?
ma u pravu je apoksi, ne valja to ništa. samo vi njemu to prodajte… kad on pljuje neku dionicu, to je znak da će rasti (npr ingra). pozdrav iz opatije[smiley2]. inače, meso poskupljuje, a bzjk je i vlasnik ogromnih stočnih farmi, tek da znate.
apoksiomen:
”
Pa ja kad vidim Moralića na TV izlgeda mi kao živ. Ne bi kupio tu dionicu ni da je 20 godina mlađi.
Pa ljudi rezultati su očajni, a koliko čujem igra se navlakuša. To se odmah vidi iz prvih 10 dioničara.
Savjet je : RiB dok se još može.
”
Rezultati su očajni? 17 milja je očajan rezultat za 6 mjeseci? Kad će to Finvest postići i kako će to tebi pomoći?
Bojim se da mu to neće nikako pomoći, ali to i nije najgore. Najgore je to što nikad ne znaš kad će Marijan založiti još koji par tisuća komada, hi,hi,hi
A tu su i obveze oko pečenog vola svakog vikenda i troškovi oko razvoženja školske djece po Čabru. Mora to netko platiti, pa neće valjda Marijan?[smiley2]
Ne znam kako će Enveru pomoći rast cijena mesa. Pa on nema ni 50 kg sa šeširom.
A nije ni Marijan bolji. Sasjeko je svu šumu da Enver sad može mirno napasati ovce.
To su dvije najgore dionice na tržištu. Blokada je pitanje dana.
Režite obje i bježite.
To Vam je sve pod hipotekom. ( a većinski dioničari samo spremaju profit u đep ) Marijan u lijevi a Enver u desni.
ovo stvarno nema smisla..
samo nek on piše. bit će da je u cashu pa bi kupio malo što jeftinije. na ingri mu nije uspjelo pa je tu došao probati jer on zna što slijedi do nove godine ali se pravi blesav kao i uvijek, jel tako apoksi?
samo nek on piše. bit će da je u cashu pa bi kupio malo što jeftinije. na ingri mu nije uspjelo pa je tu došao probati jer on zna što slijedi do nove godine ali se pravi blesav kao i uvijek, jel tako apoksi?
da kupnja jaca to je istina.. ko prati, vidi.. no jos su svi sramezljivi lupiti po asku..
ja sam jedini lupao po asku na 800 pa mi nije zao.. poslije su se nadbidavali na 1300 a to ce tako biti i ovaj put..
cayman006: ” samo nek on piše. bit će da je u cashu pa bi kupio malo što jeftinije. na ingri mu nije uspjelo pa je tu došao probati jer on zna što slijedi do nove godine ali se pravi blesav kao i uvijek, jel tako apoksi? ” da kupnja jaca to je istina.. ko prati, vidi.. no jos su svi sramezljivi lupiti po asku.. ja sam jedini lupao po asku na 800 pa mi nije zao.. poslije su se nadbidavali na 1300 a to ce tako biti i ovaj put..
Petak je,pa se čeka da se neko istrese.
Eto vam Envera u sutrašnjem Poslovnom
Vjerojatno prepisuju ovo:
http://www.biznis.ba/index.php?option=com_content&task=view&id=14408&Itemid=59
Oooo… pa znao sam da smo zemljaci, al baš da smo iz istog grada…
Za sutra predviđam lagano povlačenje prodaje i pojačavanje kupnje prije 10h [smiley2]