BZJK (Božjakovina d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska BZJK (Božjakovina d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kad dodje vrijeme, ovo ce biti gore od LKRI[smiley2].. a svi koji ne kupuju sad ce kupovati mahnito po 2000 i 2500.. e tak je to.. ja cekam i bum si piknul jos koju ak se netko bude planirao istovarati..

nijedna poljoprivredno-prehrambena dionica se s ovim ne moze ni priblizno mjeriti..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Daj se malo smiri super24, kad čitam ove tvoje postove izgleda mi kao da je BZJK pred krahom i da sad netko piše da se što prije iskrca, pa dobijem poriv da je i ja rasprodam [smiley2]

Ignore: KressoM, delux

BCIN se može mjeriti. Doduše nije čisto poljoprivredna dionica, već je možemo svrstati i u development.
Ako se negdi ne mogu mjeriti onda je to zaduženost.

Daj se malo smiri super24, kad čitam ove tvoje postove izgleda mi kao da je BZJK pred krahom i da sad netko piše da se što prije iskrca, pa dobijem poriv da je i ja rasprodam [smiley2]

ma danas sam euforicno raspolozen[smiley2]..
nis se ne radi na poslu.. a dobre vijesti stizu.. emocionalan sam sto se tice ove dionice..
[smiley11]

no imas pravo.. ne treba se ureci.. ajde da mi vise ne pisemo na ovoj temi..

ja prvi sam to vec davno predlozio, al se cayman ne moze suzdrzat..[smiley1]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

nemojte mene spominjati molim, prilično sam smanjio euforiju i pokušavam razumno pisati i analizirati sve mogućnosti i sve potencijale u budućnosti. sad kad i ostali uviđaju potencijale niti ne treba više toliko pisati, no nove vijesti uvijek su dobrodošle poput ove s ribnjacima koje su mi očito promaknule. dobro čitate, svaka čast.

stvarno ste ludi od euforije ! dajte se malo smirite, ne želite navlačit ulagače početnike ! [smiley5]

sve je lako kad si mlad :)

Jučer ste u Večernjakovom Manageru mogli pročitati da Moralić kreće u proizvodnju i skladištenje sjemenskih žitarica. Nakon toga planira povezivanje i okrupnjavanje s domaćim proizvođačima(BCIN) radi lakše prodaje i nastupa na tržištima. Moraliću to treba radi otvaranja najmodernije farme svinja, a onda i goveda. Što Todorić ima reći na to.
Svejedno, slatke brige za Škoru i njegov BCIN.

Novi sam u ovoj dionici. Što se od nje može očekivati?

KONČAR - tradicija, znanje, odgovornost

Pa ja kad vidim Moralića na TV izlgeda mi kao živ. Ne bi kupio tu dionicu ni da je 20 godina mlađi.

Pa ljudi rezultati su očajni, a koliko čujem igra se navlakuša. To se odmah vidi iz prvih 10 dioničara.

Savjet je : RiB dok se još može.

Zoran Milanović: " [u]......to nisam pročitao, ne znam ništa o tome a najbolje mi je kad čujem da o tome treba odlučiti struka, ma kakva struka, mislim .........[/u]"

Ajde Apoksi nemoj nas nasmijavati, znaš i sam da nemaš Bzjk niti je kupuješ, napiši nešto pohvalno ili kritički na Finvestu, hi,hi,hi ovisno o potrebi?
[smiley1]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Hi,hi,hi

http://www.bozjakovina.hr

Može li u blokadu ??? Može ????

To je kao i Finvest, ne znaš ko je gori Marijan ili Enver.

Navlakači prve klase.

Zoran Milanović: " [u]......to nisam pročitao, ne znam ništa o tome a najbolje mi je kad čujem da o tome treba odlučiti struka, ma kakva struka, mislim .........[/u]"

Molim moderatora da odmoderira kolegu Apoksija da se mogu s njim dopisivati, jer je ovako on u prednosti. On vidi moj tekst a ja njegov ne.

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

New Report

Close