KuciloOro:
”
E jeste smiješni, zar ne vidite da vas Apoksi zahebava, hi,hi,hi ( a ponajviše mene )[smiley1] Kako mu Fnvc stoji nije ni čudo da je u depresiji. A i iz Visa je izišao sa gubitkom.
”
Kako ce mu to pomoci? Bojim se nikako [smiley1]
[smiley2][smiley2][smiley2]
Jasno je i to da Bzjk ne bi mogla prodati Ktjv na burzi, ali ne možeš sa sigurnošću tvrditi da Ktjv ne bi bilo procijenjeno na ca 100 kn po dionici u slučaju da transakcija ide van burze. Mislim da je u ovakvim slučajevima bitnija procjena vrijednosti Ktjv od računanja po burzovnoj cijeni, jer su prometi na Ktjv smiješni.
Nisam ja rekao da bzjk vrijedi vise ili manje zbog kutjeva, ili da treba vrijediti manje ili vise, vec da se ne moze uzimati zadnja transakcija kutjeva po cijeni od 60 kn ili po 180 kn i ukupne vrijednosti 10.000 kn kao osnova za mjerenje vrijednosti udjela bozjakovine u kutjevu. Tako da se slazemo u potpunosti… [smiley11]
Da li ste vi svjesni toga da BZJK po trenutnoj cijeni ima MCAP = 225 mil. KN?
Uzevši u obzir :
1) Moralić je kupio BZJK, Pčelarsku centralu
2) Moralić je u BZJK uložio preko 150 mil. kn
3) Moralić je kupio Kutjevo
4) Kutjevo je ostvarilo dobit od preko 17 mil. kn u prvih 6 mjeseci
5) Kutjevo je već sada svjetski brend
6) Kutjevo će ostvariti dobit preko 35 mil. kn (a to je višestruko više nego neki građevinci koji se trže preko 3 BV)
Da li ste vi svjesni toga da BZJK po trenutnoj cijeni ima MCAP = 225 mil. KN?
…itekako smo svjesni…..priključićemo se kad krene tj..,. ako krene…….
……a vidim ti se dobro nakrco inače nebi tak intenzivno druko…..[smiley1][smiley2]
zna mozda netko kada ce biti izvestaj?
Po svoj prilici – nikad. BZJK jako rijetko objavljuje izvješća obzirom da ne moraju. Bit će zanimljiva ova jesen vlasnicima ove dionice, samo da ne prodaju zbog HT-a jer na njemu neće zaraditi kao na ovoj dionici.[smiley1]
Pozdrav iz Opatije, a uskoro ću malo obići i zapadnu istru s naglaskom na vinske podrume istravina (kojeg malo po malo netko skuplja već pola godine, a vidjet će se uskoro i zašto:)). Pozdrav
netko danas zeli jako kupiti, a netko drugi prodati.. nek se lijepo dogovore za 1150 i tocka.. mislim stvarno..[smiley1]
vidim da lipare. a o količina na prodaji se stanjila na nekih 100 komada…mislim da nas čeka novo zelenilo za neko vrijeme, kad se ljudi vrate s godišnjeg. zato su ovo sada idealne prilike za kupce…
da demantiram uvazenog kolegu..
danas netko stisce prema dolje, hoce iscijediti jos koju dionicicu.. neumjerena pohlepa, eto to je..
da zivimo u normalnom svijetu sad bi lijepo ostao bez njih.. no..
danas da, jučer nije bilo tako. neka, drago mi je da se netko trudi dobiti što više komada ovog dragulja na našoj burzi. to je znak da ćemo uskoro strelovito prema gore, a kad uzmemo podatke kutjeva u obzir jasno je i zašto.
16:15..
cayman is back..