Vipy ne razumijem ovo: “Kada bi udio bio manji od 50% mozda bi imalo smisla, ovako je to cista g…… “.
Zašto je toliko bitan udio, zar nije bitnija likvidnost i procječna cijena Ktjv u zadnjih ca 6 mjeseci. Meni bi bio prihvatljiv već i free float od 15-20%. Za naše tržište je karakterističan mali free float, pa prema tome dovodiš u pitanje gotovo cijelo tržište.
Jasno je i to da Bzjk ne bi mogla prodati Ktjv na burzi, ali ne možeš sa sigurnošću tvrditi da Ktjv ne bi bilo procijenjeno na ca 100 kn po dionici u slučaju da transakcija ide van burze. Mislim da je u ovakvim slučajevima bitnija procjena vrijednosti Ktjv od računanja po burzovnoj cijeni, jer su prometi na Ktjv smiješni.
Ovo je prava dionica za prave igrače.
Eto da ne ispadne da samo govorim: BJEŽI I REŽI !!!
Ovdje je taktika: GRABI I ČEKAJ !!!
hehe dosao apoksiomen i ovdje.. doduse jos se ne vidi sto pise, al ne pise apoksiomen na losim dionicama[smiley2]
nightrider:
”
Ako nema dionica Kutjeva za kupiti, ima dionica Bozjakovine. To je ista stvar.
”
Objasni to nekima ovdje…[smiley15]
Šta ćeš objašnjavati, nema smisla. Njihov novac – njihova stvar. Neka misle što god hoće.
hehe dosao apoksiomen i ovdje.. doduse jos se ne vidi sto pise, al ne pise apoksiomen na losim dionicama[smiley2]
Sad ćeš vidjeti kad ga odmoderiraju da piše – REŽI & BJEŽI. Sve drugo bi za mene bilo iznenađenje.
sad sam se vec zabrinuo..idem brze bolje prodat slk-u [smiley1].. ili je to dvostruki blef[smiley2]..
Čudo neviđeno![smiley1]
Stvarno se čovjek može nasmijati ovom igrokazu, ne znam samo kako moderatori to mogu dopuštati i dokle će to trpjeti.[smiley6]
E jeste smiješni, zar ne vidite da vas Apoksi zahebava, hi,hi,hi ( a ponajviše mene )[smiley1] Kako mu Fnvc stoji nije ni čudo da je u depresiji. A i iz Visa je izišao sa gubitkom.
E jeste smiješni, zar ne vidite da vas Apoksi zahebava, hi,hi,hi ( a ponajviše mene )[smiley1]
Ma znam[smiley2]
E jeste smiješni, zar ne vidite da vas Apoksi zahebava, hi,hi,hi ( a ponajviše mene )[smiley1] Kako mu Fnvc stoji nije ni čudo da je u depresiji. A i iz Visa je izišao sa gubitkom.
Kako ce mu to pomoci? Bojim se nikako [smiley1]