Burze: U dva dana Crobex potonuo 5,2 posto

Naslovnica Forum Komentari članaka Burze: U dva dana Crobex potonuo 5,2 posto

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Postovani g. Petrov,

Ako su dionice imovina…molimo probajte odgovoriti koliko su sada u RH precijenjene nekretnine ako im je sada cijena ista kao i dionica kada su u proasjeku bile 60% skuplje…ili pak da m2 stana u ZG kosta 30% vise nego u Berlinu…da je u zadnjih godinu dana pad cijena nekretnina u Španiji, Portugalu, Englestkoj do 17%….zakljucak je sasvim jasan…nekretnine su u RH drasticno precijenjene …isto kao sto su bile i cijene dionica…vi kao moralna vertikala naseg drustva bi na to trebali upoziriti…Hvala..

Hvala lijepa na upozorenju kolega BUFFET, ali trudim se iznositi što više činjenica i što manje svojih stavova. Ukoliko želite, bio bih Vam zahvalan da prezentirate koliko iznosi cijena m2 stambenog prostora u različitim sa Zagrebom usporedivim gradovima, uz obavezno navođenje izvora.

Pohlepa špekulanta tjera da zauzme preveliku rizičnu poziciju. Taština mu ne dozvoljava da prizna grešku transformirajući ga u navodnog "dugoročnog investitora". Ali on to nije jer nitko ne zaslužuje nazivati se investitorom ukoliko je emotivan. Zato pamet u glavu: kupuj podcijenjene dionice i dobro diverzificiraj svoj portfelj.

@buffet

50% vise, ne 30..


@tpetrov

mislite li zaista da je izvor poslovni.hr, business.hr, a pogotovo centarnekretnina npr. puno kredibilniji od npr. izvor: nick super24.. ili vas tekst kojeg vi natrkeljate i za to ste placeni od npr. mog?

tko je ono uzimao margine na HT 320 kuna i time se hvalio pred hrgom ako se dobro sjecam..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

New Report

Close