Dragi moj g.Petrov
Zao mi je sto samo ovaj list nije citaniji…Zao mi je sto je Vas ostar clanak o nebranjenju hrvatskih dionica od strane “stranih” fondova nije prosao zapazenije u ostalim glasilima
ovo sto se danas i sto se u zadnjih 2 tjedna desava na hrvatskoj burzi mozemo nazvat “silovanjem” u svakom smislu rijeci.
dok vani svi pokazuju zilavost i borbu, kod nas svi ( citaj fondovi i neki manji dionicari )cekaju pad…i tak se moze cekat do 0…mozda tada netko bude zadovoljan…samo kako kupit nekaj kaj nis nekosta?
DOk vani vlade stimuliraju, nasa govori da nema mjesta panici jer mi smo stabilini!!!
PA ZASTO ONDA U STABILNOM SISTEMU FONDOVI U VECEM OMJERU NE OBRANE TRZISTE I TIME MALIMA DA DO ZNANJA DA NISU SAMI U OBRANI…
nazalost ovo je kao i nas rat u kojem su neki profitirali na grbaci malih ljudi..
Da amerika, iz koje je i pocela kriza, da europa koja je takodjer od strane jacih kompanije koje su objavile lose poslovne rezultate ako ne i negativne rastu na tjednom grafu a mi ….olicenje pameti i gospodarske snage koja toliko izvozi svojih produkata da znacajno ovisi o krizi u svjetu padne 6 %…pa to i slijep covjek vidi da se desava financijski inzinjering na racun malih dionicara…
Govoriti da pratimo svjetske indexe sada gubi svaki smisao….mi smo u odnosu na svijet pali poprilicno
Neki svjetski strucnjaci su govorili da ce iz ove krize najnerazvijenije zemlje najbolje proc a najrazvijenije najgore….u hrvatskoj ne drzi vodu…ili ja neznam da zivim u oazi gospodarstva.
Pozdrav i svako dobro