Burilovićev životopis danas pod povećalom Upravnoga odbora

Naslovnica Forum Komentari članaka Burilovićev životopis danas pod povećalom Upravnoga odbora

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Kako nategnuti da čovjek ima 10 godina na direktorskim mjestima, a on jadan ima samo 8 godina. Ostalo vrijeme je bio u politici, tamo je bio isto jebivjetar………pa da..

Maras kreira kriterije…very funny. Na isti način i ja mogu slagati momčadi u Formuli 1. Imam vozačku dozvolu.

Može li mi netko objasniti kakve taj aparatčik Maras ima kvalifikacije,za ministra gospodarstva ? ….. sve nam cvijeta od tih sposobnjakovića na vlasti [emo_ooooo]

Ha, ha, ha koja sprdačina! Buhtla pa ukinite obvezno članstvo u reketarskoj instituciji zvanoj HGK i ubio si dvije muhe jednim udarcem! Ovako će sve po starom….

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

lol, super, znači samo pro-hdzovski kandidati u državnoj upravi moraju biti stručni, a ako su povezani s sdp-om ili hns-om, onda mogu biti probisvjeti i propalice, stručnost im se neće tražiti.

ovo jasno govori i da su lagali da će ukinuti obvezno članstvo, jer bi se ukidanjem obveznog članstva ova cijela degutantna problematika začas riješila, članovi bi izabrali kandidata mimo politilke, i već to bi bilo jamstvo stručnosti osobe. političko silovanje garantira namještanje nestručnih i nesposobnih.

Po kvalifikacijama u ovoj Vladi ministri nikako ne.bi smjeli biti Maras i Jakovina jer nemaju nikakve kvalifikacije za ta mjesta.

Komori su pod zadnje smanjeni prihodi za 50mil kuna tako da će biti zanimljivo kako će se ovo rasplest. Realno čistim dobrovoljnim članstvom neće postojati za maximum godinu dana kao što ne bi.ni Htv,Hok,Htz i svaka druga institucija koja tako opstaje…

New Report

Close