Brzi rižoto s gljivama

Naslovnica Forum Komentari članaka Brzi rižoto s gljivama

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Pa daj malo na đuveč to …

ako već mora biti od praška, bolje podravka umak od gljiva…

panceta je ok ali potpuno nepotrebna jer rižoto od gljiva je blago jelo

dakle,
na srednjoj vatri dinstati glavicu luka na maslacu, dok se dinsta posuti kavenom žl. vegete, između prstiju šećera, bosiljak, malo origana (pa podinstati šire narezane gljive) i tko voli 0,1 vina kada tekućina reducira usuti 2-3 šalice riže promiješati i dodati podravka umak od gljiva te zaliti sa vodom(mlijekom) i mješajući kuhati dok se riža ne skuha, na kraju eventualno dosoliti i dodati kockicu maslaca ili malo vrhnja za kuhanje

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

New Report

Close