meni nije ok. . nije pregledna , nema dobiti/gubitka, tehničke analize .
ipak, vjerujem da su dobili toliko packi ovih dana od svih nas, da će se nešto sigurno popraviti .
Ako ukinu 19 čuna min provizije pogledat ću im kroz prste
Mislim da je sve bolje i preglednije na novoj verziji agrama…jedino sto fali je pregled dobiti..a to su mozda namjerno maknuli jel što manje znamo više trošimo i okrećemo love…
Pridružujem se negativnim kritikama. Nova inačica djeluje dosta konfuzno i nedovršeno… Srećom da su ostavili opciju da se može još uvijek koristiti stara verzija.
Postoje i druge brokerske kuće, izbor postoji, pa ako ne dotjeraju izgled…
Mislim da je sve bolje i preglednije na novoj verziji agrama…jedino sto fali je pregled dobiti..a to su mozda namjerno maknuli jel što manje znamo više trošimo i okrećemo love…
DOBAR! i da se manje živciramo 🙂
Uredite stupce i postavite sve kako vam paše pa ce onda bit i preglednije..
jel ovako na prvu i na tvorničkim postavkama i mene je zbunjivalo…
i super je kada zadaješ nalog i upišes količinu dionica odma dolje izbaci vrijednost u kunama…znaci nemoram više koristit kalkulator.. a i vide se u pregledniku gdje su aktivni nalozi..
Credos sve nadmašuje . I ne mijenjaju i ne zbunjuju . Provizija mala za sve xtr –
Minimalna je 25 kuna, a naplaćaju 12,50 kuna ODREGISTRACIJU dionica???
Koliko priče oko nove platforme za trgovanje, a burza je na umoru. Delistiranje jedne po jedne se nastavlja.
Mogu oni (bilo tko) sloziti i svemirski brod za trgovanje, ali uskoro se zaista neće imati s čime trgovati.
Koliko priče oko nove platforme za trgovanje, a burza je na umoru. Delistiranje jedne po jedne se nastavlja.
Mogu oni (bilo tko) sloziti i svemirski brod za trgovanje, ali uskoro se zaista neće imati s čime trgovati.
u sridu….
da li je netkom poznato s čime se može pristupit ino burzama, barem regija ako ne šire?
a da nisu CDSovi