Ovim putem Vas obavještavamo o važnim novostima…
Treba li sklopiti ugovor o trgovanju s brokerskom kućom u kojoj rade ljudi koji ne znaju da poslije zareza dolazi – malo slovo? 😛
Treba li sklopiti ugovor o trgovanju s brokerskom kućom u kojoj rade ljudi koji ne znaju da poslije zareza dolazi – malo slovo? :-P
[/quote]sad baš cura i ja raspravljamo o tome, nama je logično da krene malo slovo ali svi živi kreću s velikim. Ima li netko tko je jak na gramatici da objasni?
Imam ja…
Kad u MS WORD-u pises i stisnes enter program automatski stavi veliko slovo ukoliko nije drugacije namjesteno. Ljudima se vjerojatno neda brisati ili samo pisu i posalju.
bit će da je to, da 🙂
Treba li sklopiti ugovor o trgovanju s brokerskom kućom u kojoj rade ljudi koji ne znaju da poslije zareza dolazi – malo slovo? 😛
Americki standard, vidio sam to dosta puta, cak i pokusao objasniti kolegama iz USA da bi iza zareza doci malo slovo, al nema pomoci… Za ovo mozes okriviti samo i iskljucivo softver za obradu teksta, nikako brokere…
Agram trader, zašto stara verzija?
Jel ja nešto dobro neradim il…
To je valjda NOVA verzija?? Užas! I zbog ovoga su kao povećali naknade za trgovanje??? Vratite nam staru verziju, bila je 10x bolja i preglednija!!!!
Btw. ta nova verzija niti ne radi, bar ne meni… stoji i nakon 5 minuta izbaci grešku…
jao – jao – koji amaterizam…
imate i staru verziju gore, samo kliknete na nju.ta srećom radi
za ne vjerovat kakav šrot proizvod im je ova nova verzija!