Brokerske kuće u RH

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Brokerske kuće u RH

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

https://zse.hr/default.aspx?id=32821

PersJesus, 08.11.2019. u 23:28
Poštovani,

Ovim putem Vas obavještavamo o važnim novostima…

Treba li sklopiti ugovor o trgovanju s brokerskom kućom u kojoj rade ljudi koji ne znaju da poslije zareza dolazi – malo slovo? 😛

NaBiduAsku, 09.11.2019. u 12:46
Poštovani,

Treba li sklopiti ugovor o trgovanju s brokerskom kućom u kojoj rade ljudi koji ne znaju da poslije zareza dolazi – malo slovo? :-P

[/quote]sad baš cura i ja raspravljamo o tome, nama je logično da krene malo slovo ali svi živi kreću s velikim. Ima li netko tko je jak na gramatici da objasni?

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

Imam ja…

Kad u MS WORD-u pises i stisnes enter program automatski stavi veliko slovo ukoliko nije drugacije namjesteno. Ljudima se vjerojatno neda brisati ili samo pisu i posalju.

bit će da je to, da 🙂

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

Treba li sklopiti ugovor o trgovanju s brokerskom kućom u kojoj rade ljudi koji ne znaju da poslije zareza dolazi – malo slovo? 😛

Americki standard, vidio sam to dosta puta, cak i pokusao objasniti kolegama iz USA da bi iza zareza doci malo slovo, al nema pomoci… Za ovo mozes okriviti samo i iskljucivo softver za obradu teksta, nikako brokere…

Agram trader, zašto stara verzija?
Jel ja nešto dobro neradim il…

Agram trader, zašto stara verzija?
Jel ja nešto dobro neradim il…

To je valjda NOVA verzija?? Užas! I zbog ovoga su kao povećali naknade za trgovanje??? Vratite nam staru verziju, bila je 10x bolja i preglednija!!!!

Ignore: KressoM, delux

Btw. ta nova verzija niti ne radi, bar ne meni… stoji i nakon 5 minuta izbaci grešku…
jao – jao – koji amaterizam…

imate i staru verziju gore, samo kliknete na nju.ta srećom radi
za ne vjerovat kakav šrot proizvod im je ova nova verzija!

Nek agram vrati staru verziju ili mijenjam brokere.

Meni smeta šta nema nigdje pregleda ukupne sume nabavne vrijednosti, tržišne vrijednosti i dobitka/gubitka.

New Report

Close