Kako ne radi na mozili ? Meni radi normalno , možda trebate novu verziju silverlighta .
Neće na mozili … na IE sada radi .
Jesu li oni pokrenuli tu novu E-trade ili je to isto ova verzija kao na M-trade samo preko kompa se ulogirate.
Bio sam ih kontaktirao krajem ljeta po tom pitanju i proljetos ali sve pusta obećanja i šuplje priće. Tako da sam trgovao preko stare Silverlight s mozilom do sad.
Makar sam do podne stalno na mobitelu M-trade rijetko kad imam priliku sjesti za komp u poslu sam pa sam u pokretu večinom .
Neće na mozili … na IE sada radi .
Jesu li oni pokrenuli tu novu E-trade ili je to isto ova verzija kao na M-trade samo preko kompa se ulogirate.
Bio sam ih kontaktirao krajem ljeta po tom pitanju i proljetos ali sve pusta obećanja i šuplje priće. Tako da sam trgovao preko stare Silverlight s mozilom do sad.
Makar sam do podne stalno na mobitelu M-trade rijetko kad imam priliku sjesti za komp u poslu sam pa sam u pokretu večinom .
[/quote] Ni meni od prekjučer neće preko Mozzile, kaže mi da instaliram Silverlight kojeg imam od prije pa sam ga reinstalirao i opet nije htio, zatim sam se uspješno prijavio preko Internet explorera ali preko Mozzile i dalje neće.
[Ni meni od prekjučer neće preko Mozzile, kaže mi da instaliram Silverlight kojeg imam od prije pa sam ga reinstalirao i opet nije htio, zatim sam se uspješno prijavio preko Internet explorera ali preko Mozzile i dalje neće.
Ukratko FireFox verzije 52 i više ne podržava silver light
In case you’re not yet ready for this transition to happen, the ESR (Extended Support Release) of Firefox 52 will continue to support these plugins until early 2018.
Click here to download Firefox ESR.
Important: The Windows 64-bit version of Firefox 52 ESR only supports the Adobe Flash and Microsoft Silverlight plugins. If you also need support for Java or other plugins, choose the Windows (32-bit) download.
Mene je hita razočarala na smartfonu, dok tu agramtrader rastura. A pošto preko moba najčešće zadajem naloge malo su me razočarali , a otvorio sam račun i u njih iz znatiželje
Na hita e trade mi ne zeli uci u portfolio, kad kliknem pise molim pricekajte i nikako da ude
Upravo zbog te sporosti, u HITI imam 25 % portfelja_novca, i ne pokušavam trejdat, samo mi služi kao dobar preglednik izvršenog trgovanja svih transakcija.