Brokerske kuće u RH

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Brokerske kuće u RH

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ako se dobro sjecam, kod propasti banke u kojoj je jedna nasa brokerska kuca imala 13icu, bilo je problema i s tim racunom. Ne krivicom brokerske kuce. Ali da, uplatite iznos netom prije nego zelite obaviti kupnju. I odregistrirate dionice s brokerske kuce. Kod prodaje odmah zatrazite isplatu na vlastiti racun. Rizik je doista minimalan.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Abacus kod Credo banke, malo njihova pohlepa da dobiju koji posto više na (tuđa) sredstva a puno više HANFA/HNB koji su tu apsolutno zakazali

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

Ja sam tada, igrom slucaja, imao svega par kn na 13ici pa nisam niti trazio povrat. Ali ako se dobro sjecam na kraju nije isao kompletni povrat nego umanjen za odredeni postotak.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Hita e trade ne radi..

Jel ovo samo meni HITA e-trade ne šljaka ili nisam jedini???

Jel ovo samo meni HITA e-trade ne šljaka ili nisam jedini???

Ne radi ni meni

Proradilo 😀😀

Meni na mobu nije proradilo

Dajte mi jeftino da vam prodam skupo.

Koja brokerska kuca ima najbolju gledalicu.. ovo na fimi je zivo .ranje, rekli su pred 3-4 mjeseca da je samo privremeno.. ja cu zbog te gledalice promjenit brok. kucu cini mi se..

Agram brokeri. Ja zadovoljan. Dobra gledalica, nevelike provizije te pouzdanost sustava.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Hita vam ima preglednu i vrlo jednostavnu gledalicu.

Prednost HITE u odnosu na AGRAMere…ima pregled svih transakcija … od prve do zadnje…
Agrameri to nemaju, ali zato imaju korketniju proviziju, i ne obračunava se 10 kn na minim transakciju, nego neovisno o veličini transakcije standardna provizija…

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

New Report

Close