[color=#175189]Ova poruka je premještena iz teme: ADRS (Adris grupa d.d.)[/color]
Broker može napomenuti da je zadnji dan za dividendu ali neće savjetovati što da radite.
[color=#175189]Ova poruka je premještena iz teme: ADRS (Adris grupa d.d.)[/color]
Broker može napomenuti da je zadnji dan za dividendu ali neće savjetovati što da radite.
Ko danas uopće razgovara sa brokerom!?
Ko danas uopće razgovara sa brokerom!?
[/quote]
Pa za početak bi mogli oni koji su kao sivonje plaćali istu cijenu na ex-dividend day. Taj kratak razgovor mogao im je uštedjeti 3-4% preplaćivanja cijene.
Ja također popričam sa svojim jer nalazim to korisnim.
o kakvom razgovoru s brokerima vi pričate? zar ne koristite online trgovinu na klik? nije valjda da svaki put kad želite kupiti dionice za 1000 hrk zovete brokera?
ja sam svog brokera zadnji put čula kad sam otvorila online račun.
o kakvom razgovoru s brokerima vi pričate? zar ne koristite online trgovinu na klik? nije valjda da svaki put kad želite kupiti dionice za 1000 hrk zovete brokera?
ja sam svog brokera zadnji put čula kad sam otvorila online račun.
neki ovdje trguju sa mnogo mnogo većim iznosima i/ili imaju portfelje koje ne vode samostalno. pa onda naravno da komuniciraju sa brokerom/savjetnikom.
u današnje online vrijeme, gotovo mi je nevjerojatno da se brokeri još uvijek dozivaju telefonski. Portfelji od par milijuna kuna bi se trebali voditi samostalno, a danas za to brokerske kuće nude sasvim dobre podloge.
Ja svoga nisam čuo godinama, a portfelj mi nije malen.
Ako se treba zvati (brokera???), zašto zovete samo jednog ?
Ipak bolje nazvati više njih ili sve redom, jer brokeri mogu imati vrlo
različita mišljenja. Sigurno bi to bilo reprezentativnije.
Nekoliko vrhunskih hrvatskih brokera optimalno prije svake transakcije,
da uštede po nekoliko posto. Ne samo da će im biti drago, nego i tako nemaju gužvu.
Adris je velika kompanija i više brokera više znaju, zar ne.
Evo ovdje popis brokera, pa neka izvole objasniti u kratkim razgovorima
jer ulagača isto tako nema previše…http://zse.hr/default.aspx?id=10
Zvati brokera prije svake transkacije iznad tisuće kn je win-win situacija, možda
i je problem burze u tome što ih samo educirani ulagači nalaze potrebnim pozivati.
problem je u tome što brokeri samo određenim igračima žele dati info a zavisi i koliko je kvalitetan broker
jer obično znaju reći :pa kad bi ja to znao bavio bi se ulaganjemi ne bi ovdje radio za te novce …..bla,bla
a dal govore istinu ko zna.Prijateljima valjda vele
ja svoga nazovem ponekad, samo da provjerim da li još radi i naravno kad im ne radi platforma, da mi on zada nalog, tada ima ogromnu sreću što se svaki razgovor snima, neki dan bi me baš čuo, bilo bi, Poštovani
Zaba i Podravska (prije icf, abacus, agram, erste).
Glupo je kod jednog samo držati, ali već ako imate 500k je ok za podijeliti kod dvojice pa ima te više mišljenja. Čak bi rekao da su mi ovi iz Podravske najbolji do sada kada je u pitanju pomoć oko neke zavrzlame, a i naknade su im među najmanjima.
Iako, nekada su ljudi prestrogi jer njima se sve snima i moraju paziti što pričaju, tako da je bolje skupiti teme koje vas zanimaju i dogovoriti neki termin za sjesti uživo. A možda shvatite i da imate posla s nekim tko ne zna puno više od vas