Brokerske kuće u RH

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Brokerske kuće u RH

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Hvala svima, ako netko zna koja je caka sa tim smart nalozima, molim neka kaže.

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Ima li još tko problema s prijavom na Hitu?

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Kad ti se pojavio problem?

Upravo zvao HITU.

I oni imaju problem te ga nastoje riješiti.

La vita e bella!

SeRija

pred cca 30 minuta

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Nece da ude! Hita

Ni ja ne mogu vec nekoliko dana na hitu. Kad idem preko desktop aplikacije izbaci me nakon nekoliko minuta. A preko browsera se uopce ne mogu prijaviti. Prelose.. razmisljam o tome da promjenim brokersku kucu…

Problem se riješio oko 16.25. Srećom ništa značajno se u međuvremenu nije desilo. Rijetko štekaju.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Šta su sad i ovi počeli štekat? Jel ima tko problema s prijavom na sustav HITA-e?

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Opet problemi sa Hitom.

Рінат Ахметов "тільки небо - це межа!"

koliko sam skužio HITA koristi silverlight koji više ne podržavaju niti google chrome, niti firefox niti IE tako da su problemi sve veći i češći. srećom po njih pa je burza skoro mrtva pa ti problemi ne stvaraju veću štetu, ali ukoliko se ovo pod hitno ne riješi, izgubit će sve klijente…

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

Jel popravljeno?

New Report

Close