Brokerske kuće u RH

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Brokerske kuće u RH

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Gosoodo iz hite…. pa oce li to vise proradit….. ajmo malo azurnije to..

pepe7

proradilo

Dajte mi jeftino da vam prodam skupo.

Je li tko skužio ovog sa automatskim nalogom sa 42 komada (SOLARIS). Zamisao mu je dobra ako ima 7 i manje dionica ispred njega onda ne trza i ostaje drugi na asku ali ko ima više od 7 postavlja se prvi.
E sad pitanje koja brokerska kuća ima takvu mogućnost zadavanja automatskih naloga
Hvala

moje poruke nisu poziv na kupnju, prodaju dionica niti savjet za ulaganje - za takve stvari imate vlastitu glavu SVE VAS BUM TUŽIL !

Ista stvar neki dan na AUHR, ziv sam se izjebo dok sam konacno odustao, pustio sam neka bude prvi, koja brokerska kuća to podržava? To je odlična stvar!

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Hita vrijednosnice nude zadavanje smart naloga

Za web klijente? Nisam siguran da ikoja to ima.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Tocno, hita ima smart nalog. Ali to je samo za pozicioniranje prvi na K ili P do odredenog iznosa, ili ima i dodatnih parametara?

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Hita vrijednosnice nude zadavanje smart naloga

Ja imam Hitu, a ona nema smart naloge bez obzira što u uputama u uputama za rad postoji.

moje poruke nisu poziv na kupnju, prodaju dionica niti savjet za ulaganje - za takve stvari imate vlastitu glavu SVE VAS BUM TUŽIL !

Pa Jel na kraju ima ili nema? Ozbiljno razmišljam da se prebacim kod njih ako ta mogućnost postoji, jer mi taj smart nalog uštedi hrpu vremena…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Pa Jel na kraju ima ili nema? Ozbiljno razmišljam da se prebacim kod njih ako ta mogućnost postoji, jer mi taj smart nalog uštedi hrpu vremena…

Ivan ja imam Hitu i takve opcije nema u Hita E trade mada u uputama za rad postoji. Da li imaju još kakvu aplikaciju koja to podržava ja to ne znam.

Nemam Hitu, pročitao sam cijenik pa pretpostavio da to nude.

I ja sam gledao samo ono sto pise u uputama. E sad…

New Report

Close