Je li tko skužio ovog sa automatskim nalogom sa 42 komada (SOLARIS). Zamisao mu je dobra ako ima 7 i manje dionica ispred njega onda ne trza i ostaje drugi na asku ali ko ima više od 7 postavlja se prvi.
E sad pitanje koja brokerska kuća ima takvu mogućnost zadavanja automatskih naloga
Hvala
Ista stvar neki dan na AUHR, ziv sam se izjebo dok sam konacno odustao, pustio sam neka bude prvi, koja brokerska kuća to podržava? To je odlična stvar!
Za web klijente? Nisam siguran da ikoja to ima.
Tocno, hita ima smart nalog. Ali to je samo za pozicioniranje prvi na K ili P do odredenog iznosa, ili ima i dodatnih parametara?
Hita vrijednosnice nude zadavanje smart naloga
Ja imam Hitu, a ona nema smart naloge bez obzira što u uputama u uputama za rad postoji.
Pa Jel na kraju ima ili nema? Ozbiljno razmišljam da se prebacim kod njih ako ta mogućnost postoji, jer mi taj smart nalog uštedi hrpu vremena…
Pa Jel na kraju ima ili nema? Ozbiljno razmišljam da se prebacim kod njih ako ta mogućnost postoji, jer mi taj smart nalog uštedi hrpu vremena…
Ivan ja imam Hitu i takve opcije nema u Hita E trade mada u uputama za rad postoji. Da li imaju još kakvu aplikaciju koja to podržava ja to ne znam.