Brokerske kuće u RH

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Brokerske kuće u RH

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ima li tko problema sa agramom, ne radi platforma?

使用を信頼し、あなた自身の能力の

i kod mene ista stvar

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

sad radi.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Hita e trade ne radi!

Sad radi.

Jel vam radi Agram ili je to samo do mene?

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

ne radi ni meni…

Skužio sam da kad se to desi, samo zagasite program i ponovno se ulogirajte. I meni je zaštekalo ali sam to odmah napravio i riješio.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

PoAskuBidu
10 kuna za održavanje programa (skida se s tekućeg računa) PBZ investor – nema naknada za vođenje tog računa ali vjerojatno to naplaćuju u vodenju tekućeg računa. sve zajedno me dođe nešto više od cca 25 kuna mjesečno (žirac, dva devizna – vodi se kao jedan ali posebno za svaku valutu i plaća se posebno, tekući i pbz investor), pare možeš prebacivati u par minuta s računa na tekući i obratno. mislim da ako ti lova stoji na tekućem da ti onda ide onih 0.5% kamata (koje čini mi se nisu oporezive). naknadu mi nešto umanje kamate

Takoder u PBZ invest. Vjerojatno su jedni od skupljih (40 kn minimalna) ali
1. Prebacujem za 5 sekundi sa tekuceg na TK. (nemam strah za kesh)
2. Mpbz investor nudi solidno opcija, moze se bez frke uz kavu zadat par naloga iz mob aplikacije i provjerit stanje.

[i]But [b]the state[/b] lies in all the tongues of good and evil; and whatever it says it lies; and whatever it has it has stolen.[/i]

Ne mogu se cijelo jutro logirati u hita e trade, ima li tko sličan problem?

Ni ja.

PoAskuBidu
10 kuna za održavanje programa (skida se s tekućeg računa) PBZ investor – nema naknada za vođenje tog računa ali vjerojatno to naplaćuju u vodenju tekućeg računa. sve zajedno me dođe nešto više od cca 25 kuna mjesečno (žirac, dva devizna – vodi se kao jedan ali posebno za svaku valutu i plaća se posebno, tekući i pbz investor), pare možeš prebacivati u par minuta s računa na tekući i obratno. mislim da ako ti lova stoji na tekućem da ti onda ide onih 0.5% kamata (koje čini mi se nisu oporezive). naknadu mi nešto umanje kamate

Takoder u PBZ invest. Vjerojatno su jedni od skupljih (40 kn minimalna) ali
1. Prebacujem za 5 sekundi sa tekuceg na TK. (nemam strah za kesh)
2. Mpbz investor nudi solidno opcija, moze se bez frke uz kavu zadat par naloga iz mob aplikacije i provjerit stanje.

[/quote]Ma ja sam našao soluciju. Sa erstea mi je 2 kn prebacivanje s tekućeg na brokerski. Ako sam preveć u kešu prebacim na tekući za 2 kn i vuala.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

New Report

Close