Brokerske kuće u RH

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Brokerske kuće u RH

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ne znam za jučer, al meni trenutno radi…..

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

Radi i meni sada. Izgleda da su imali nekakvo održavanje s nedjelje na ponedjeljak, pa su stranicu ponovno aktivirali taman prije 9h…

Meni Agram Trader radi uredno kad radi i burza. Van radnog vremena burze to niti ne gledam.
Ne vidim u čemu je problem ako se u nedjelju u nekom trenutkiu ne mozes spojiti. A možda i rade nešto na održavanju.

Ne pada ti na pamet da čovjek koji nije u mogućnosti ujutro od 9h biti pred ekranom zeli preko noći promjeniti par naloga ?

Prava sramota.

E sad je agramova geldalica definitivno stala… zadnja transakcija 11:27

使用を信頼し、あなた自身の能力の

I meni je na 11:27. Možda je burza stala…… [emo_smijeh]

Al sad sam ugasio pa upalio gledalicu i sve radi. Zadnja 11:46:29.

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

VRLO NEUGODNO jer pomisliš a što ujutro Kad se nemogu prijaviti. Ako je održavanje TREBA za to biti obavijest – možda hakiranje pa su odklonili prije 09 h. Nije to prvi put !

Proradilo.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Neće Agram. Ili samo meni?

lp,

atgr-tuho-adpl-jdgt-thnk-koei-rivp

Neće….

Server Error in ‘/’ Application.
The conversion of a varchar data type to a datetime data type resulted in an out-of-range value.
Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

Exception Details: System.Data.SqlClient.SqlException: The conversion of a varchar data type to a datetime data type resulted in an out-of-range value.

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Meni radi normalno.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Radi, ali direktnim linkom na agram trader, ne preko agram brokera.

lp,

atgr-tuho-adpl-jdgt-thnk-koei-rivp

New Report

Close