Brokerske kuće u RH

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Brokerske kuće u RH

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

[color=#175189]Ova poruka je premještena iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala[/color]

prema ovome to zaista je 150 000 kn. Morati ću potražiti još jednu brokersku kuću. Šta je sigurno je sigurno.

Prva generacija ispraznila blagajnu uzajamne pomoći

ima li erste kakav brokeraj?

使用を信頼し、あなた自身の能力の

[color=#175189]Ova poruka je premještena iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala[/color]

Erste ima brokeraj evo pogledao… minimalna naknada 20 kn po nalogu… pljačka naravno ali hebeš ti sve, ovo ne liči ni na što i bolje držati jaja u par košara. Mislim stvarno ulozi su osigurani do 150 000 kn???? Pa to je ništa a mi bi se igrali europske burze haha, pa ovo je presmiješno. 150 000 kn[emo_vrtimise][emo_vrtimise][emo_vrtimise][emo_vrtimise][emo_vrtimise]

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Mislim da bi zakon morao biti jednak za sve brokerske kuće… 150 000 je ništa, u šoku sam, moram to provjeriti. Nažalost oni su produžili radno vrijeme i samo gubimo više života na ovo. Šteta.

A kao u kešu imaš 150 tisuća kuna na brokerskom (skrbničkom) računu? Gleda se samo cash.

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

Ja sam kod Agrama koji je (kao) i dalje jedan od najfrekventnijih, ali me je svejedno frka drzat te novce preko osiguranog limita kod njih, kad vidim kako im sustav povremeno steka, posebno po noći kad hoću izmijenit naloge za ujutro.

Bio sam prvog kod Compete Line (ključ u bravu), pa Ceba (ključ u bravu)….srećom nisam kod Prve Generacije……pa si sad ti misli, kad vidiš tko ovdje trguje i kolike se pare obrću…..[emo_vrtimise][emo_mrgud]

Znam da se gleda samo keš. Horor. A gledam još i naplaćuju 20 kn + PDV za vođenej brokerskog računa… uglavnom harač. Kakva su iskustva sa PBZ investorom… naknade…

使用を信頼し、あなた自身の能力の

@KressoM

Daj mi navedi jednog ozbiljnijeg ulagača, koji bar pokušava biti ozbiljan u ovoj baruštini, a da nema barem 2-3 x osigurani iznos na brokerskom računu.

To su, kao neki novci ?

Pa ne mozes posteno drzat potporu bez takve love kad zelis iz neke dionice polako izać.

O čemu mi pričamo ??

kvart i ja sam kod agrama ali nema te šanse da tamo držim više od 150 000. Sad moram naći još jednu kuću jer ovo je prestrašno. Burza je na aparatima većim nego ikad i ide to nagore. To je očito.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Upravo to Kvart… to je 150 000 kn koje oni osiguravaju… to je ništa , sića za iole ozbiljnijeg čovjeka koji ima neku ušteđevinu. pa nije čudo da nema trgovine ja sam čitavo vrijeme mislio da je osigurano 400 000 kn… hebate sutra tražim novog brokera.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

A dobro, ako vi imate toliko keša na brokerskom (skrbničkom) računu blago vama… Ja nemam tih problema…. Što stavim na račun to brzo potrošim….

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

Ma nema tu ništa više osim rijetkog, povremenog bljeska koji treba čekati i dočekati.

Osim toga, preko ljeta ova burza je MRTVA.

Tko se zeli kockati, moze drzati veću lovu na računa samo da nešto okrene na certifikatima.
Tamo bar znaš da (uglavnom) uvijek imas bid za prodati kad zatreba.

To i radim Kvart ali blejskova je sve manje i manje. Ne bih rekao da je burza mrtva ljeti nego bih rekao da će burza biti mrtva ovo ljeto. Prošlo ljeto sam odlično zaradio, odličan period je bio 6. 7. i 8. mjesec kad je burza rasla. Ovo ljeto će biti koma osim ako se nešto ne promijeni a neće.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

o čemu vi to? zse je burza koja pruža ogromne prilike, za razliku od tzv. razvijenih tržišta, gdje moraš biti odličan znalac. barem još 1-2 godine. a onda pravac srbija, mkd i cg. bosna još debelo spava.

New Report

Close