Brokerske kuće u RH

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Brokerske kuće u RH

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sad sam se sjetio da ipak ima jedna dosta velika mana kod Agrama – IMHO…..

Ne moze se kupovati nalogom koji je manji od 1000kn.
To je veliki problem, posebno u PRTu, gdje nekad jednostavno ne mozes drugacije nego ići sa vrlo sitnim nalozima – a posebno zbog racunanja na kojoj cijeni ce se transakcija zatvoriti.

Osim toga, skriveni mora biti minimalno u vrijednosti od 20000kn…..

Tu je recimo, Hita, u velikoj prednosti u odnosu na Agram – ali ima puno sporiji software, čime praktički onemogućava brzo mijenjanje naloga, što je, naprimjer, u PRTu, nuzno….

u mojoj kući su svi članovi podružnice i inv. savjetnici i brokeri tako da ne pravim razliku, a kad sam ja počinjao bili su samo brokeri tako da mi je taj lapsus ostao.

Ima li netko problema s prijavom na Hita e-trade?

[color=#175189]Ova poruka je premještena iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala[/color]

Što se dešava ako brokeraj ode u stečaj što bi se uskoro moglo početi dešavati ako ovakvi mizerni prometi nastave…

使用を信頼し、あなた自身の能力の

[color=#175189]Ova poruka je premještena iz teme: Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala[/color]

@PoAskuBidu
već je bilo slučajeva, čeka se određeno vrijeme novac i prebacite se kod drugog, koji još “mrda” i tako do posljednjeg, koji ostane

mislim da je do 400 000 kn osigurano ako se ne varam? Ovo je umrlo.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Ne. Dionice vam stoje u SKDD-u, ne kod brokera. Broker je samo posrednik između vas i tržišta. Da sve propadne vi i dalje imate dionice tj vlasništvo nad kompanijom. Nema veze s brokerajom ili bankom.

dionice da, ali kod koga je novac, koliko znam, on je na brokerskom računu, a država jamči do 100 000 €, (možda još neko vrijeme?), ako

Aha. To da. Mislio sam da pricate o dionicama. Ali brokeraj ne ode u stečaj s vašim novcima. Ti novci su još na racunu manje više i vrate se klijentima. Ne pokriva on svoje poslovanje vašim novcem.

to i pitam za novac. dionice su drugo ali ja sam uvijek velikim dijelom u kešu. zadnji put je propala Prva generacija čini mi se

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Samo 150000kn osigurano kod brokera.
Ako si kod ovih većih, trebalo bi biti sigurnije, ali u ova vremena, nikad se ne zna.

Jedino ako si kod nekog u sklopu banke…..onda je drugo.

Ja sam samo pitam kad je ZSE konačno skratit to radno vrijeme i prilagoditi aktualnoj situaciji.

Tak i tako uopće ne reagiramo na vanjska zbivanja, tako da nema potrebe otvarati u 09:15.

Mirne duše sve se uredno moze obaviti izmedju cca 12-15h.

Mislim da bi zakon morao biti jednak za sve brokerske kuće… 150 000 je ništa, u šoku sam, moram to provjeriti. Nažalost oni su produžili radno vrijeme i samo gubimo više života na ovo. Šteta.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

New Report

Close