Kakav je Intercapital? Teško se snalazim na njihovoj web stranici, kakvi su sa cijenama?
Kakav je Intercapital? Teško se snalazim na njihovoj web stranici, kakvi su sa cijenama?
skupo nevjerojatno
agram brokerima odi, nema boljeg
skupo nevjerojatno
agram brokerima odi, nema boljeg
[/quote]
Ja sam isto na Agramu. Prva liga su. [emo_palacg]
Ja sam isto na Agramu, jučer smo čak skakali padobranom s Agrama…fenomenalno iskustvo…zato biram samo Agram 🙂
Dobar je Agram, ali ja i dalje ne mogu pratit trgovanje s onim njihovim nepreglednim streamerom.
Zato i dalje već godinama izdvajam mjesecnu naknadu za PBZ Investor…..iako ga uopće ne koristim za trgovanje, nego samo kao gledalicu.
ne mislim samo na visinu provizije. da li imaju sektor analize, dostupnost istih, inv. savjetovanje, općenito razina profesionalnosti i ostale popratne stvari?
Pa ja nisam bio ni na jednoj drugoj tako da ne mogu uspoređivati sa drugima. Meni je važna cijena, koja je korektna 0,3-0,5% iznosa transakcije, bez obzira na količinu (nema minimalne, što je jako jako važno ako se kupuje po manje, čak i ako ste veći investitor). Njihove analize mi ne trebaju jer radim svoje. Bitno mi je još da su pouzdani, brzi i meni je preglednik OK jer nisam radio s drugima. Ne znam. Potpisi s njima ugovor pa pokusaj, nemas sto izgubiti i ne placas nikakvu clanarinu niti išta. Samo ako trguješ.
pitam čisto iz znatiželje, da vidim kako je negdje drugdje. zadovoljan sam i cijenom i uslugom, zato i jesam 15 godina u istoj kući. jedino je relativno malo analiza i to su većinom poznate tvrtke. iako najviše vjerujem sebi, nije na odmet čuti i drugo mišljenje. rijetko tražim preporuku, mišljenje, savjet ili slično. prije internetskog trgovanja,kad sam naloge zadavao telefonski, obično je broker pitao zašto sam se odlučio baš za taj potez i uvijek iznosio svoje mišljenje, eventualne rizike i sl. na kraju ipak zaključke i odluku donosimo sami.