Kako se riješiti reklama Agram brokera, stano mi uskaču ne mogu uopće na Poslovni. hr.
Molim vas, hitno mi je, gori mi pod petama. Ne može li mi netko tu pomoći , moram otkapčivati komp i voziti ga kod majstora. A k ovima brokerima sigurno nikad neću preći. Ovo maltretiranje traje već više od 6 mjeseci.
Poštovani, zbog tehničkih problema, aplikacija e-trade trenutno ne radi te se nalozi ne izlažu na burzi. Radimo na uklanjanju problema te se nadamo da ćemo u kratkom roku ukloniti nedostatke. Molimo Vas za razumijevanje i ispričavamo se zbog neugodnosti.ZAGREBAČKA BANKA
Ovo je novi u nizu trikova brokera…
Izbjegnite razočarenje i uključite aplikaciju urgentno.
Kako se riješiti reklama Agram brokera, stano mi uskaču ne mogu uopće na Poslovni. hr.
Molim vas, hitno mi je, gori mi pod petama. Ne može li mi netko tu pomoći , moram otkapčivati komp i voziti ga kod majstora. A k ovima brokerima sigurno nikad neću preći. Ovo maltretiranje traje već više od 6 mjeseci.
Neki AD Blocker?
Kod mene je bio isti problem prije nekoliko mjeseci zbog stare verzije browser-a Opera. Instaliraj novu verziju browsera ili probaj iz recimo browser-a Chrome.
Danas ih nema. Da li je moguće da su Agram broker sami nešto napravili? Ja nisam ništa, osim jučer ugasio kompjuter i danas upalio.
Ja radim preko HITE i moram reći da definitivno imaju najbolji program za web trgovanje. Gledao sam i sučelja Agrama, PBZ-a, te Cebe, to su sve stara web sučelja i ne mogu se mjeriti sa njima. Možda netko ima drugačije iskustvo, eto samo da podjelim moja iskustva.
Heroji naše burze , zovu se INTERKAPITALOVCI….. Zašto se ta brokerska kuća, na zahtjev
obožavatelja , nikad ne predstavi..tko su , odakle dolaze, odakle im početni kapital, tko su
mladi manageri, kakva im je vizija rada, tko su im najdraži klijenti, kamo najradije voze poslovne
partnere…baš bi bilo lijepo čuti, hrabru i nesvakidanjšnju priču o usponu ambicioznih vlasnika
ove brokerske kuće, koja je i u najhladnijim danima burze, toplo grijala srca svih sudionika
kapitala- svojim " frapantnim " uspjesima……!?
Google će ti sve reći. Pogledaj malo da su imali situacije kad im je Hanfa oduzimala odobrenje za rad, a takvih je slučajeva u povijesti bilo izuzetno malo. I onda su se odjednom digli i postali najjača privatna investicijska kuća. Poznavajući logiku poslovanja u našoj državici mora da su imali ili stričeve na pozicijama ili su jako sposobni [lol].
Za ovakvo tržište kapitaqla i jedna brokerska kuća je previše sve skupa gledajući kako je to organizirano vani, daje se samo jedan zakljucak da je ovo trziste unisteno uz potpuno odobrenje regulatora ako je to uopce regulator. Nazalost.
ekipa iz PG više se ne misli igrati na RH burzi (barem izravno)
http://www.hanfa.hr/uploads/2012-29-05.pdf