Brokerske kuće u RH

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Brokerske kuće u RH

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Znači Brokeri TO ONE – više ne rade . Tvrtka koja ih je osnovala – NEGOTIATOR -? u jedinom
vlasništvu JOSIPA GALINECA- uništena je i zabranjeno joj je daljnje poslovanje …
Ima li još kakvih detalja- osim što nisu predavala na vrijeme izvještaje, nisu imali licence za rad..
nisu platili dokapitalizaciju i sl……?????

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Jel se zna što sad s dionicama koje su registrirane preko njih u Skdd?????
Jel mozda znate vi miami??????

pise ti sve na stranicama hanfe, imaju rokod 15 dana da ti odregistriraju…
http://www.hanfa.hr/uploads/48-11-01.pdf

"Dite materi a balun Hajduku"

Brokeri, recite: Stižu nalozi za prodaju ? ….Jer, mediji izvještavaju o padu burza, što je dovoljno
da građani pokrenu naloge za prodaju i izađu iz udjela ?

Ajmo insajderi i oni koji to nisu… Radio sam preko CL-a, a nakon toga automatizmom prešao u Fimu spominjanu po ne baš dobrome u zadnje vrijeme velikih afera. Pošto malo-malo pa neki brokeraj zatvori vrata, čovjek više nije siguran u mnogo toga. Dakle, meni je, naravno, potrebna što niža provizija (bez minimalne naknade), brzina izlaganja naloga, preglednost trgovanja i relativna sigurnost poslovanja (neumiješanost u afere, korektnost, poštenje…). Nikakve brokerske dubokoumne analize i ostale kerefeke nisu mi važne. Prijedlog?

"Ne brojite novac dok još sjedite za stolom."-profesionalni kockar

…brzina izlaganja naloga, preglednost trgovanja i relativna sigurnost poslovanja (neumiješanost u afere, korektnost, poštenje…). Nikakve brokerske dubokoumne analize i ostale kerefeke nisu mi važne. Prijedlog?

HITA!

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

…brzina izlaganja naloga, preglednost trgovanja i relativna sigurnost poslovanja (neumiješanost u afere, korektnost, poštenje…). Nikakve brokerske dubokoumne analize i ostale kerefeke nisu mi važne. Prijedlog?

HITA!

[/quote]

Je, baš si našao nekoga ko je neumiješan u afere 🙂

Dakle, meni je, naravno, potrebna što niža provizija (bez minimalne naknade), brzina izlaganja naloga, preglednost trgovanja i relativna sigurnost poslovanja (neumiješanost u afere, korektnost, poštenje…). Nikakve brokerske dubokoumne analize i ostale kerefeke nisu mi važne. Prijedlog?

Preglednost trgovanja, ja bih rekao, imaš zaista samo preko Investora, ali on ima brojne druge nedostatke (po meni), pa ga zato drzim u pričuvi…..za ostalo toplo preporučam CEBA trade, jer trenutno imaju vjerujem najnizu proviziju (0,25), ali postoji minimalna od 25kn……ali ako budes aktivan klijent, što se tiče napravljenog prometa, vjerujem da će ti je dogovorno spustiti, kao i meni……brokeri dostupni od 9-22 na telefon, pošto rade i na inozemnim burzama……i naravno, ono najvaznije……nalog ti se iste sekunde kad je zadan izlaze na burzu (zato sam se uglavnom prebacio kod njih, jer mi je sustav jedno 5x brzi od Agrama).

Preglednost trgovanja, ja bih rekao, imaš zaista samo preko Investora

i naravno, ono najvaznije……nalog ti se iste sekunde kad je zadan izlaze na burzu

Može li itko bolje? IC trader je space shuttle za sve ostale!
http://goinfront.com/

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

e-brokeri: ZABA i Rba
neovisni, privatni brokeri /rizično poslovanje/zaboravi

Jel ima tko iskustva s brokerima banke splitsko damatinske BSD? Čine mi se povoljni? jel to zamka?

Zašto se u popisu registriranih brokera na zse vode TO ONE brokeri- kad im je zabranjen rad …?
Nema nikoga na ZSE da ispravi podatke na stranici ……?

New Report

Close