Brodari i usporedba brodara

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Brodari i usporedba brodara

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

a DAX u plusu

https://www.bloomberg.com/quote/DAX:IND

ATPL standarno dole, nema tu ni otpora, samo kad je na gore onda se otpor krči danima ali na dole kao da ih nema. Super burza 🙂

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

@joka14

Vani sve raste, osim ove ZSE žabokrečine, kao da će svjetska
recesija krenuti iz Hrvatske!?

Da li će doći slijedeća recesija, nažalost, ovisi o tome da li će
Trump poslati tweet da je postignut dogovor sa Kinezima ili ne!?

Kud ovaj svijet ide, baš frustrirajuće!! A pogotovo kod nas u
Hrvatistanu treba imati debele živce, da ne bi završili na kvasini
kako je netko napisao u svom potpisu :-)!!

Napomena: Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica. Udijeli koji like, znam da imaš! Vratit ću 100%, majke mi!

zse je postala burek burza : 99% “ulaganja” sastoji se u tome da treba brzo uletiti kad krene rast i još brže izletiti prije nego krene pad jer kad pada, onda padaaaaa

ignore: one

[color=#175189]Ova poruka je premještena iz teme: ATPL (Atlantska plovidba d.d.)[/color]

Dugo nisam pratio brodare. Počeo sam ponovno prije par mjeseci. Linkovi koje sam imao na BDI i usporedno praćenje brodarskih dionica ostali su mi u starom PC iju, ne mogu d9 njih. Kada su mi radili nesebično sam ih djelio na forumu. Sada mi se ne da kopati po starim postovima.
Ima li ko nesebičan da podjeli par linkova na brodare i BDI / mojima sam davao imena “usporedba brodara”, “brodari svi skupa”, “najraniji brodari” , “BDI najraniji”,/.

Inače vani brodari petak završili kako tako, rekao bih dobro, osim naših ljubimaca Dsx i drys /oko nule/ i genco u minusu.

[color=#175189]Ova poruka je premještena iz teme: ATPL (Atlantska plovidba d.d.)[/color]

As shown below, taken from our private analytics platform, the current Q3-19 running average (as of 6 September 2019) was $28.6k/day for Capesize vessels and $15.8k/day for Panamax.
https://www.google.com/amp/s/seekingalpha.com/amp/article/4291143-navios-maritime-partners-prepare-cash-flow-surge

Oni koji rastu zadnji rastu najviše.

Red hat hvala na ovoj informaciji! Uljepšali ste mi subotu 😀

Svakodnevno se pitam kolike su brodari ugovarali vozarine u ovom kvartalu..
Jako,jako dobre brojke 🙂

Viditi cemo kad izađe izvješće kakve je vozarine ATPL ugovarala

Evo malo refresha podataka:

Q3 capeovi pr 29.667$
panamax pr. 16.208$
Naravno SVE najvisi prosjeci u destljeću.

🏃‍♀️🍾👍😀

Veliki pozdrav glavnom kreativcu foruma Woodironu, My Moonu, ali ne manji Bubimiru. AJMO PROMATRAT 😀😎✌🤘🤙🖐👌👍🤚👋👋

Sa trenutnim vozarinama ova dionica je no brainer, a ako se zadrze na ovim razinama bar godinu dana i bez dogovora USA – Kina, bit ce jako dobro. Ako, kojim slucajem dodje do dogovora i trgovinskog sporazuma, ljestvica vozarina se podize prema gore i mogli bi gledati renesansu brodara nakon 7 gladnih godina.

Napomena: Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica. Udijeli koji like, znam da imaš! Vratit ću 100%, majke mi!

http://www.seebiz.eu/wall-street-indeksi-pali-kineska-delegacija-otkazala-posjet-montani/ar-198820/

Genco, Diana i Drys su u plusu, kao i većina brodara.
Brodari jače rastu no no što BDI pada, malo čudna inverzija, valjda se sluti preokret.

https://money.usnews.com/investing/stocks/marine-shipping

Pad južnokorejskog izvoza za gotovo 22% (što je najveći pokazatelj u zadnjih 10 godina) može predstavljati „crvenu crtu“ za globalnu ekonomiju.

U rujnu ove godine izvoz Južne Koreje u Kinu (koja je najveći korejski trgovinski partner) pao je za 30%, u SAD za 20,7%, u Europu za 13, a u Japan za 13,5 posto.

Južna Koreja inače je vodeći svjetski izvoznik kompjutorskih čipova, brodova, automobila i naftnih prerađevina, tako da navedeni statistički podaci predstavljaju ozbiljan indikator za ukupnu svjetsku trgovinu, tim više što je Južna Koreja prvi veliki izvoznik koji svaki mjesec javno objavljuje svoje statističke trgovinske podatke. A iz njih je i više nego jasno kako se radi o velikom gospodarskom padu.Kineski izvoz u 8 om mjesecu je pao za 18%..bogme ovi podaci nisu nimalo obećavajući..

New Report

Close