Dosta dobrih i solidnih izvješća je počelo izlazit za Q2.. Čeka li brodare isti ili sličan scenarij?? Vozarine su veće nego u isto vrijeme prošle godine, i u prosjeku veće nego Q1 2017..
Vjerujem u pozitivan ishod, a onda i početak priče oko ATPL i JDPL jer ovoj državi konstantno fali novaca.
Bit ce sve puno bolje nego prosle godine.
Prvo koji je to dokazao je Uljanik Plovidba koja je zavrsila u plusu
Zašto svaki kvartal brodari čekaju zadnji dan u mjesecu za izvješće?? Mislim u čemu je kvaka?? Jel’ ti svejedno izbacio 25, 28 ili 31 u mjesecu?? ATPL i JDPL će izbaciti u ponedjeljak, uvjeren sam…
Brux2
Pretpostavljam da nikada nisi sudjelovao u izrađivanju bilo kakvih izvještaja niti da razumiješ taj proces, s obzirom na izjavljeno…
Da vidiš, na ULPL sam zaboravio.. Hvala što si me podsjetio
Slazem se sa ulpl..ako trziste krene, bit ce zanimljivo jer ova godina za ulpl je top..rezultat u q2 je cudo..
Nisam nikad sudjelovao u tome i nemam se čega sramiti, nije mi posao vezan uz to.. A reci mi ti šta je to izrada kvartalnih izvješća, kao neka znanstvena fantastika ili možda kvantna fizika?? Nisam baš znao da je to najzahtjevniji posao na svijetu, oprosti..
[color=#175189]Ova poruka je premještena iz teme: ATPL (Atlantska plovidba d.d.)[/color]
optimistično za rasute 🙂
Drewry expects that dry bulk shipping charter rates will continue to recover with firm demand and controlled fleet growth,……
optimistično za rasute 🙂
Drewry expects that dry bulk shipping charter rates will continue to recover with firm demand and controlled fleet growth,……
optimistično za rasute 🙂
[/quote]
Falco, hvala na info, ne obaziri se na nebitne likove koji ne mogu podnijeti ni jedan obični info sa brodarske stranice…malo ih žulja sto je pozitivan😅
optimistično za rasute 🙂
[/quote]
Shvacam te,tesko je prihvatiti relanost,a ona jest rast rasutih i samo rast.zao mi je zbog tebe,ali ja se veselim ovome.
….ima ovdje kolega/ica koji vole citati